Início » ȘTIRI » Pentru a rezolva rapid acest puzzle matematic, trebuie să fii o persoană foarte perspicace.

Pentru a rezolva rapid acest puzzle matematic, trebuie să fii o persoană foarte perspicace.

Acest puzzle este o bună ocazie de a testa dacă ai sau nu calitățile intelectuale ale unui mare matematician.

Conteúdo

Este timpul să luăm o pauză, pentru că este esențial să ne luăm câteva momente pentru a respira. Pentru a vă ajuta să vă relaxați, vă oferim un puzzle de matematică distractiv și provocator.

Profitați de ocazia de a vă testa abilitățile intelectuale fără presiune. Sunteți pregătiți?

Care sunt instrucțiunile pentru acest test de matematică?

Pentru acest puzzle, vă vom prezenta patru operații în aceeași imagine. Totuși, acestea vor fi alcătuite din fructe, numere și cifre. Obiectivul tău este să găsești rezultatul ultimei operații.

Pentru a face acest lucru, va trebui să găsiți valoarea fiecărui fruct. Aveți grijă să vă uitați la fiecare fruct.

Detaliile pot schimba totul într-o operațiune. Aici, pe lângă logică și raționament, vei avea nevoie și de simțul tău de observație.

© Oanabi

 

Ce rost are rezolvarea unui test de matematică?

Este important să vă acordați câteva momente în timpul zilei sau al săptămânii pentru a vă relaxa. Cu toate acestea, știm că timpul este prețios și că sunt multe de făcut într-o zi și tocmai din aceste motive puzzle-urile sunt ideale.

Într-adevăr, încercarea de a rezolva o provocare sau un puzzle va dura doar câteva minute, iar aceste câteva minute nu vor fi irosite: vă vor permite să luați o pauză în timp ce exersați.

Drept urmare, veți scăpa de presiune în timp ce vă veți îmbunătăți abilitățile cognitive.

Acum este momentul să dați soluția. Ați avut succes?

Rezultatul ultimei operații a fost 14! Felicitări tuturor celor care au reușit să găsească răspunsul corect. Este nevoie într-adevăr de o persoană foarte perspicace pentru a evita micile capcane din acest puzzle.

Pentru restul, nu vă faceți griji. Vă vom explica totul, astfel încât să înțelegeți cum să ajungeți acolo.

După cum probabil ați ghicit, pentru a afla valoarea mărului, tot ce trebuia să faceți era să împărțiți rezultatul primei operații la 3.

Acest mic calcul ar fi trebuit să vă permită să înțelegeți că mărul reprezenta numărul 10.

În cea de-a doua operație, odată găsită valoarea mărului, a fost destul de ușor să afli că bananele reprezentau numărul 4.

În continuare, în a treia operație, a fost ușor de găsit valoarea cireșelor: cireșele reprezentau numărul 2.

În ultima operațiune s-a strecurat o capcană. Nu numai că nu exista decât o singură cireașă, dar nu existau patru banane, ci trei.

Aceasta însemna că o banană reprezintă numărul 1. Pentru a vă ajuta să vizualizați mai bine, iată soluția în imagini.

© Oanabi

 

Ți-a plăcut acest puzzle? Dacă da, vă rugăm să îl distribuiți pe toate rețelele sociale pentru ca și prietenii voștri să poată participa.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.