Povestea unui nou proiect

Inspirația de Luni (30)
12 august 2019
Inspirația de Luni (31)- Citate Michelle Obama
19 august 2019

Momentul în care am devenit mămică a schimbat ceva în mine. Nu aș putea pune perfect în cuvinte emoțiile de atunci; știu doar că am simțit un sentiment de împlinire și o iubire de nedescris. 

Nu mi-am propus niciodată ca al meu copil să fie motivul meu de a trăi și nici nu aș vrea vreodată să simtă această povară din partea noastră, a părinților. Însă, de când a apărut ea în viața noastră, a schimbat-o în mod fundamental

Am început să realizăm că suntem responsabili de încă o viață, că fiecare clipă este prețioasă, că ACUM este momentul cel mai important, că dragostea este mai mult decât putem exprima. Deodată a început să conteze cine suntem, ce principii și valori avem și ce moștenire vrem să lăsăm în urma noastră atunci când vom fi doar o amintire pentru cei pe care i-am cunoscut.

Sursa foto: Pexels

Deși până în acel moment nu prea mi-am pus întrebări despre de ce lucram și de ce trăiam într-un anumit loc, deodată sentimentul de apartenență a căpătat o importanță deosebită. Îmi doream o comunitate, îmi doream ca fetița mea să fie aproape de bunici și să fim în siguranță.

Odată cu venirea ei pe lume am început să îmi pun întrebări despre ce fel de viitor aș vrea să aibă, cât de diferit să fie față de ceea ce eu am trăit și am realizat că, oricât de pricepută eram în ceea ce făceam la vechiul loc de muncă, nu îmi puteam imagina cum ar fi să mă întorc acolo. De data aceasta simțeam că trebuie să îmi urmez visurile, să fac ceea ce mi-am dorit de mică și să fiu astfel, un exemplu și pentru ea.

Așa am început să scriu. Am creat blogul pentru că vreau să inspir, vreau să scot la lumină subiecte interesante, trăiri care merită spuse, povești care merită știute și oameni calzi care să aducă un strop de cunoaștere, de inspirație, bucurie și curiozitate în viețile tuturor celor care au pornit în călătoria aceasta cu mine.

Sursa foto: Pexels

Am reușit să îmi găsesc un job făcând ce îmi place, dar perioada aceasta de căutare a venit cu multe momente de slăbiciune, de smulgere strat cu strat a stimei de sine, cu momente în care m-am simțit singură în lumea aceasta mare în care parcă nu îmi găseam locul. Însă, cu tot acest zbucium, am reușit. Am reușit să găsesc echilibrul după care tânjeam. 

Nu a fost ușor, dar mă redescopăr zilnic, visez zi de zi unde vreau să ajung cu blogul și mi-am dat seama că în momentele mele de neliniște și disperare, uitam adesea că acest blog nu este despre mine, ci despre voi. Îmi doresc ca vouă să vă fiu de ajutor, și cred că de fapt asta face parte din ceea ce voi lăsa eu pe Pământ ca moștenire. Nu are legatură cu bogățiile materiale, ci cu bogăția spirituală. Îmi doresc să pot schimba în bine viețile a milioane de oameni. E drum lung până la a ajunge să fiu speaker, autor și coach internațional și un antreprenor care să poată oferi un ajutor celor care sunt la început în business, dar cred că toate lucrurile au un început. 

Mai bine să încep cu pași mărunți, neîndemânatici și împleticiți, decât să aștept o viață până când voi fi cu adevărat pregătită. Totul se învață, dacă ai voință și depui un pic de efort, așa că pornește, învață și mergi mai departe pe drumul tău spre viața la care visezi. Ca să îți ofer un strop de inspirație și curaj, eu m-am gândit la un nou proiect.

Sursa foto: Unsplash

Vreau să spun povestea afacerilor pornite din pasiune. Vom avea și “interviuri” video, dar și scrise. Am deja câteva persoane în minte și proiectul va începe undeva în luna septembrie, așa că stai pe aproape.

Dacă știi o poveste care merită auzită, te aștept în comentarii cu sugestii.🤗

În încheiere aș vrea să îți mulțumesc că ești aici, cu mine, că deși am avut perioade stresante, neliniștite și aglomerate, pauze lungi și zile în care nu mai găseam fărâmă de creativitate în mintea mea făcută praf de prea multe gânduri, suntem încă o comunitate. 

Te îmbrățișez.🤗❤️

Iti place ? Distribuie acest articol:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Iti place ? Distribuie acest articol

Creeaza-ti viata la care visezi!

Descarca ghidul gratuit "Cum sa iti setezi obiective cu sens pentru 2021".
Holler Box