Início » ȘTIRI » Provocare logică: măsoară-ți IQ-ul găsind codul din 3 cifre în mai puțin de 50 de secunde!

Provocare logică: măsoară-ți IQ-ul găsind codul din 3 cifre în mai puțin de 50 de secunde!

Conteúdo

Testele de logică și de gândire sunt foarte populare, iar această provocare specială este o modalitate excelentă de a-ți antrena creierul. Cei cărora le plac provocările vor fi încântați să găsească codul și să rezolve acest puzzle. Acest puzzle are o imagine care conține 5 combinații greșite, dar care poate oferi indicii. Va trebui să vă folosiți logica și spiritul de observație pentru a determina care combinație este corectă. Acest tip de puzzle este foarte popular pe rețelele sociale, așa că pregătește-te să accepți provocarea și să găsești codul!

Reguli de urmat pentru a rezolva provocarea

Pentru a reuși în această provocare, trebuie să observați și să vă concentrați. Există reguli de urmat pentru găsiți codul corect din 3 cifre.

Credit foto: Radiotips

Mai întâi, priviți punctele colorate după fiecare combinație de 3 cifre.

  • Un punct negru înseamnă că numărul nu este prezent.
  • Un punct galben înseamnă că numărul este prezent, dar nu se află în căsuța corectă.
  • Un punct verde înseamnă că numărul este prezent în caseta corectă.

Rețineți că punctele colorate nu sunt așezate în ordine.

Aceasta provocarea este de un nivel dificil așa cum arată cursorul de dificultate din imagine.

Dezvăluirea codului misterios

Suntem pe cale să dezvăluim codul zilei care este afișat în imagine. Numerele care alcătuiesc codul sunt încercuite în culori. Vă invităm să găsiți răspunsul corect și să vă felicităm dacă reușiți în mai puțin de 50 de secunde.

Deci, care este codul? Este 042!

Credit foto Radiotips

Sperăm că ți-a plăcut această provocare și că sunteți pregătiți pentru următoarea. Mult noroc!

Vă invităm să vă provocați prietenii și familia prin distribuirea acestui articol. Lucrăm din greu pentru a crea jocuri interesante și distractive și ne-ar plăcea dacă ne-ai ajuta să răspândim vestea. Îl puteți distribui pe rețelele sociale, astfel încât prietenii și familia dvs. se pot bucura și ei de divertismentul pe care îl oferim..

Împărtășește acest articol cu prietenii și familia ta și provoacă-i să fie cel mai bun jucător! De asemenea, vă puteți invita prietenii să se înregistreze pe site-ul nostru pentru a beneficia de toată experiența de joc pe care o oferim și pentru a juca jocurile noastre împreună pentru a vă distra!

Cristian Ciobanu
Scris de : Cristian Ciobanu
Editor web de mulți ani, Cristian Ciobanu stăpânește toate codurile web. El vă oferă descoperirile sale, preferatele sale și chiar și mici detalii de informare. Așa că fiți pe fază și urmăriți-l!