Início » ȘTIRI » Provocare logică: Testează-ți IQ-ul și găsește codul în mai puțin de 60 de secunde!

Provocare logică: Testează-ți IQ-ul și găsește codul în mai puțin de 60 de secunde!

Conteúdo

Bine ați venit la puzzle-ul de astăzi! Suntem aici pentru a găsi un cod de 4 cifre dintr-o imagine care are 5 combinații greșite, dar care oferă indicii.

Testele de logică și de gândire sunt exerciții foarte populare pentru a evalua abilitățile intelectuale ale unei persoane, deoarece testează dacă persoana respectivă este capabilă să rezolve probleme complexe.

Aceste provocări sunt foarte populare pe rețelele de socializare, iar oamenilor le place să accepte provocarea și să împărtășească răspunsurile lor cu prietenii lor. Astăzi, vom încerca să găsim codul analizând imaginea oferită. Mult noroc și distracție plăcută!

© Oanabi

 

Reguli pentru rezolvarea provocării

Pentru a reuși în această probă, este important să observați și să vă concentrați. Trebuie să găsiți codul de 4 cifre în conformitate cu următoarele reguli: după fiecare combinație de 4 cifre, se plasează puncte colorate.

Punctul alb înseamnă că una dintre cifre nu este prezentă, punctul galben înseamnă că una dintre cifre este prezentă, dar nu se află în căsuța corectă, iar punctul verde înseamnă că una dintre cifre este prezentă în căsuța corectă. Aceste puncte sunt indicii care vă ajută să găsiți codul corect.

Această provocare este de nivel mediu, după cum arată cursorul de dificultate din imagine. Trebuie să te uiți la punctele colorate și să fii atent la fiecare combinație pentru a rezolva acest puzzle și a găsi codul corect de 4 cifre.

Vă rugăm să rețineți! Punctele colorate nu sunt așezate în ordine. Asigură-te că te uiți la fiecare punct și că le legi între ele înainte de a începe să introduci codul, altfel s-ar putea să pierzi timp și să nu reușești să termini provocarea în timpul acordat.

Este important să exersați rezolvarea puzzle-urilor logice pentru a vă îmbunătăți abilitățile cognitive. Într-adevăr, creierul este un mușchi care trebuie antrenat în mod regulat pentru a-l menține în stare de funcționare corectă și sănătoasă.

Rezolvând puzzle-uri, vă antrenați în procesarea informațiilor, în gestionarea timpului și în luarea de decizii. Fiecare puzzle este o nouă oportunitate de a vă stimula mintea și de a vă îmbunătăți abilitățile.

Atunci când rezolvați un puzzle logic, trebuie să gândiți și să rearanjați informațiile din diferite unghiuri pentru a găsi soluția.

Acest lucru necesită multă concentrare și răbdare, dar este o modalitate excelentă de a vă întări mintea.

Dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de logică și de rezolvare, încercați puzzle-ul de astăzi!

Provocarea este rezolvată!

Avem plăcerea de a anunța că soluția provocării noastre a fost dezvăluită! Numerele care alcătuiesc codul zilei sunt afișate în imagine și colorate.

Suntem impresionați de timpul record al persoanelor care au găsit răspunsul în mai puțin de 60 de secunde. Jos pălăria pentru munca depusă! Codul de găsit a fost 8716. Felicitări tuturor celor care au reușit această provocare.

© Oanabi

 

Ați găsit un joc distractiv? Vă invităm să distribuiți acest articol și să vă provocați prietenii sau familia.

Petrecem mult timp creând jocuri și activități distractive pentru tine și ne-ar plăcea să le împărtășești cu prietenii și familia ta.

Așadar, nu ezitați să le trimiteți un link către această pagină sau să îi etichetați într-o postare pe rețelele de socializare pentru a-i încuraja să participe.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.