Início » ȘTIRI » Provocare matematică: Echilibrează ecuația în mai puțin de 20 de secunde, mutând doar un singur meci!

Provocare matematică: Echilibrează ecuația în mai puțin de 20 de secunde, mutând doar un singur meci!

La începutul zilei, ne confruntăm cu o ghicitoare care ne pune pe gânduri. Cu toții am fost confruntați cu un test IQ sau cu ghicitori, dar provocarea de astăzi este puțin diferită.

Ecuația de pornire este 9-7=12, dar această ecuație este greșită. Provocarea este să rezolvi această eroare în mai puțin de 20 de secunde.

© Oanabi

 

Aceste teste și puzzle-uri au devenit foarte populare pe rețelele de socializare și sunt împărtășite pe scară largă pentru a testa abilitățile de rezolvare și viteza de gândire a utilizatorilor.

Acestea pot fi foarte distractive și amuzante, dar pot fi și mai provocatoare și pot stimula concentrarea. Indiferent de tipul de puzzle sau de test, întotdeauna trebuie să gândești inteligent pentru a găsi soluția.

Astăzi trebuie să ne testăm abilitățile de rezolvare a problemelor și viteza de gândire pentru a găsi soluția la puzzle-ul de astăzi în doar 20 de secunde. Sperăm să vă bucurați de această provocare interesantă!

Veniți să faceți testul IQ!

Puzzle-ul de astăzi vă va testa determinarea. Va trebui să vă uitați cu atenție și să vă concentrați pentru a găsi soluția.

Nu vă limitați să urmați calea, gândiți în afara cutiei și găsiți soluții inovatoare. Pentru a rezolva provocarea zilei, puteți muta doar un singur meci. Suntem siguri că veți găsi soluția! Sunteți gata să acceptați provocarea?

Pentru a reuși într-un puzzle, trebuie să lucrezi la mintea și creativitatea ta. Aceasta înseamnă că trebuie să observați bine și să vă concentrați asupra provocării din fața dvs.

Tot ce trebuie să faci este să gândești și să creezi soluții inovatoare pentru a rezolva provocarea. Odată ce ai făcut acest lucru, te poți bucura de roadele muncii tale și îți poți savura succesul.

Vă invităm să faceți clic pe „Next” de mai jos pentru a descoperi soluția de pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.