Início » ȘTIRI » Provocare matematică: Găsește rezultatul ultimei operații în mai puțin de 60 de secunde

Provocare matematică: Găsește rezultatul ultimei operații în mai puțin de 60 de secunde

Ești bun la aritmetică mentală? Dovedește-o!

Conteúdo

Această provocare matematică cu bufnițe vă va face să vă dați peste cap. Apropo, știați că bufnițele își pot întoarce capul la aproape 360 de grade?

Datorită unei structuri osoase speciale, ele își pot întoarce capul cu 135° în ambele direcții.

În testul de astăzi, va trebui să vă păstrați capul pe umeri pentru a trece. Este o probă matematică ușor de făcut, dar adevărata provocare este să o termini în 60 de secunde.

Cum să rezolvi acest test de matematică?

Testul pe care vi-l prezentăm astăzi este un puzzle matematic. Este accesibil unui public larg. Cu toate acestea, va trebui să cunoașteți conceptele de bază ale matematicii.

Această provocare amuzantă vă va permite să vă testați și să vă îmbunătățiți abilitățile matematice, dar și să vă îmbunătățiți viteza de calcul. Aveți la dispoziție doar 60 de secunde pentru a o finaliza. Așadar, ești pregătit să accepți această provocare alături de noi?

Cum găsești răspunsul la operația finală?

În principiu, îți va lua doar câteva secunde pentru a înțelege acest test și câteva secunde pentru a-l rezolva. Dacă ești bun la aritmetică mentală, va fi floare la ureche. Dacă nu, luați un creion și o hârtie.

© Oanabi

 

Pentru a o rezolva, este foarte simplu. Trebuie să găsiți valoarea fiecărei bufnițe. După cum ați observat, există trei bufnițe de culori diferite: verde, roz și albastru.

Fiecare bufniță are o valoare proprie, iar pentru a afla cărui număr îi corespunde, vă puteți referi la calculul deja rezolvat. Încercând să găsiți valoarea pentru fiecare operațiune, veți găsi cu ușurință rezultatul final.

Vă invităm să faceți clic pe „Next” de mai jos pentru a descoperi soluția pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.