Início » ȘTIRI » Provocare matematică: Poți să rezolvi această problemă în 15 secunde?

Provocare matematică: Poți să rezolvi această problemă în 15 secunde?

Această provocare matematică a fost special concepută pentru a vă stimula creierul în timp ce vă distrați.

Conteúdo

Provocările sunt excelente pentru a vă testa nivelul de cunoștințe matematice și viteza de calcul.

Este o modalitate bună de a vă testa abilitățile și logica. Sunteți gata pentru provocare? Aveți la dispoziție maximum 15 secunde pentru a încerca să rezolvați puzzle-ul.

Provocarea matematică de astăzi

Astăzi îți oferim o provocare matematică pe care va trebui să o rezolvi în mai puțin de 15 secunde. Acest puzzle este conceput pentru a-ți testa puterea creierului, logica și viteza de calcul.
Pentru a rezolva acest puzzle va trebui să vă folosiți abilitățile deductive și inteligența. Veți avea nevoie și de un cronometru.

Provocarea de astăzi se prezintă sub forma unor seturi de băuturi în patru operații.

© Oanabi

 

Prima linie reprezintă înmulțirea, a doua linie reprezintă adunarea, a treia linie reprezintă scăderea, iar ultima linie reprezintă împărțirea.
Obiectivul tău este să găsești valoarea a trei sucuri de fructe împărțite la trei halbe de bere. Pentru a găsi soluția corectă, trebuie să faceți calculele pe baza valorii celorlalte operații.

Ați găsit soluția?

Timpul a expirat! Ați reușit să găsiți soluția acestei provocări matematice în mai puțin de 15 secunde? Dacă da, vă felicităm! Trebuie să fi fost destul de ușor pentru tine.

Vă invităm să faceți clic pe „Next” de mai jos pentru a descoperi soluția pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.