Início » ȘTIRI » Provocare matematică: Rezolvă ecuația în mai puțin de 60 de secunde, mutând doar două chibrituri

Provocare matematică: Rezolvă ecuația în mai puțin de 60 de secunde, mutând doar două chibrituri

Acest puzzle este o oportunitate de a-ți testa inteligența și capacitatea de a rezolva problemele rapid și eficient.

Testele IQ sunt instrumente obișnuite pentru evaluarea inteligenței și a capacității de rezolvare a puzzle-urilor. Testele pot lua mai multe forme, de la jocuri la întrebări cu alegere multiplă, și sunt în general concepute pentru a evalua abilitățile cognitive specifice și generale ale unei persoane.

Puzzle-ul de astăzi este o provocare care te va pune la încercare. Ecuația de pornire este 8 x 2 = 7.

© Oanabi

 

Ecuația este greșită, deoarece 8 x 2 nu poate fi egal cu 7. Misiunea ta este să găsești soluția în mai puțin de 60 de secunde, mutând doar două chibrituri.

Provocările sunt foarte populare pe rețelele de socializare, deoarece le oferă utilizatorilor o mare oportunitate de a se distra, îmbunătățindu-și în același timp abilitățile cognitive și cunoștințele generale. Dacă aveți chef să încercați acest puzzle pentru a vedea cum vă descurcați, vă rugăm să o faceți!

În ce constă acest test?

Așa cum am spus, provocarea noastră de astăzi este să rezolvăm un puzzle cu chibrituri. Trebuie să te uiți cu atenție și să te concentrezi pentru a rezolva acest puzzle.

Puteți muta doar 2 meciuri. Așa că trebuie să vă gândiți cum îi puteți determina să găsească o soluție.

Cu cât vă luați mai mult timp pentru a memora detaliile, cu atât vă veți apropia mai mult de soluție. Trebuie să cauți indicii care te vor ajuta să termini provocarea și să găsești răspunsul.

Și chiar dacă este un pic de înșelătorie, puteți cere întotdeauna sfatul cuiva care a rezolvat deja un puzzle similar. În final, orice modalitate de a finaliza provocarea!

Faceți clic pe „next” de mai jos, pentru a vedea soluția

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.