Início » ȘTIRI » Provocare matematică: testează-ți IQ-ul încercând să echilibrezi această ecuație în mai puțin de 50 de secunde. Sunt 2 meciuri de mutat pentru a finaliza provocarea!

Provocare matematică: testează-ți IQ-ul încercând să echilibrezi această ecuație în mai puțin de 50 de secunde. Sunt 2 meciuri de mutat pentru a finaliza provocarea!

Conteúdo

Lumea este plină de mistere și provocări care ne încurajează să ne folosim abilitățile de gândire pentru a le rezolva. Se știe că testele de inteligență și puzzle-urile ne stimulează creierul și ne ajută să ne dezvoltăm abilitățile cognitive.

Aceste exerciții sunt deosebit de populare pe rețelele de socializare, unde au adesea rolul de a distra și de a încuraja participarea.

Astăzi vom explora un puzzle foarte special care vă va stimula creierul. Ecuația de pornire este: 9-2=3. Cu toate acestea, această ecuație este greșită, iar provocarea este de a rezolva eroarea în mai puțin de 50 de secunde. Sunteți pregătiți pentru această provocare? Atunci haideți să o facem!

© Oanabi

 

Testul IQ al zilei: Rezolvarea ecuației meciului

Astăzi avem un puzzle pentru a vă exersa rezolvarea ecuațiilor.

Pentru a reuși în această provocare, va trebui să observați cu atenție și să vă concentrați. Va trebui să gândiți în afara cutiei pentru a rezolva acest puzzle!

Misiunea ta: să rezolvi ecuația provocării de astăzi prin mutarea a doar 2 chibrituri. Nu mai pot fi folosite alte chibrituri pentru a rezolva situația. Așadar, ești pregătit pentru această provocare?

Puzzle-urile sunt o modalitate excelentă de a stimula mintea și creativitatea. Pentru a reuși într-un puzzle, trebuie să vă acordați timp pentru a observa cu atenție fiecare piesă și să vă concentrați asupra indiciilor.

Este nevoie de multă concentrare și de o observație atentă. De asemenea, trebuie să ne amintim că dificultatea nu este o scuză pentru eșec. Prin perseverență și prin încercarea de tehnici diferite, putem trece cu ușurință de provocare.

Soluția testului IQ!

V-ați confruntat vreodată cu o provocare, încercând să rezolvați o ghicitoare sau un puzzle? Această provocare pare să fie foarte populară pe rețelele de socializare, cum ar fi Facebook și Instagram.

Vă prezentăm această soluție pentru ca să puteți ieși din ea și să mergeți mai departe. Am plasat o imagine pentru a vă facilita înțelegerea și a vă lămuri.

Soluția este 6-3=3.

© Oanabi

 

Felicitări celor care au găsit răspunsul în mai puțin de 50 de secunde! Așa că nu mai așteptați și încercați să rezolvați și alte provocări! Suntem siguri că veți reuși!

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.