Início » ȘTIRI » Provocare matematică: testează-ți IQ-ul încercând să găsești codul din 4 cifre în mai puțin de 20 de secunde

Provocare matematică: testează-ți IQ-ul încercând să găsești codul din 4 cifre în mai puțin de 20 de secunde

Conteúdo

Puzzle-ul de astăzi este o ghicitoare care îți testează logica și gândirea. Sarcina este de a găsi codul analizând o imagine care are 5 combinații greșite și indicii care să te ajute să găsești soluția corectă.

Testele de logică și gândire sunt foarte populare și sunt adesea folosite pentru a dezvolta abilitățile cognitive, memoria și abilitățile logice. În plus, acestea sunt, de asemenea, foarte populare pe rețelele sociale, deoarece provocările sunt distractive și amuzante.

Astăzi vă vom testa abilitățile cognitive încercând să găsiți codul secret. Va trebui să fiți atenți la detalii, deoarece fiecare linie are indicii care vă pot ajuta să rezolvați puzzle-ul.

© Oanabi

 

Reguli de urmat pentru a rezolva provocarea

Pentru a reuși în această provocare, este necesar să vă concentrați și să observați cu atenție. Scopul este de a găsi codul corect din 4 cifre. Pentru a face acest lucru, trebuie să respectați următoarele reguli:

După fiecare combinație de 4 cifre, există puncte colorate:

  • Un punct alb înseamnă că una dintre cifre nu este prezentă.
  • Un punct galben înseamnă că una dintre cifre este prezentă, dar nu în caseta corectă.
  • Un punct verde înseamnă că unul dintre numere este prezent în caseta corectă.

Această probă are un nivel de dificultate care poate fi văzut cu ajutorul cursorului de pe imagine.

Odată ce regulile au fost asimilate și aplicate cu atenție și concentrare, va fi posibilă găsirea codului corect din 4 cifre.

Vă rugăm să rețineți că punctele colorate pot fi plasate într-o ordine aleatorie. Aveți la dispoziție doar 20 de secunde pentru a găsi codul sau pentru a finaliza provocarea, așa că fiți atenți și nu pierdeți timpul încercând să ghiciți ordinea punctelor!

Puzzle-urile sunt o modalitate excelentă de a stimula creierul și de a-l pune la treabă. Ele permit participanților să își dezvolte logica și abilitățile de rezolvare a problemelor.

De asemenea, puzzle-urile îi pot ajuta pe oameni să-și îmbunătățească capacitatea de concentrare și de a învăța noi abilități.

Rezolvarea unui puzzle poate necesita, de asemenea, utilizarea de strategii, ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a îmbunătăți abilitățile de rezolvare a problemelor.

În cele din urmă, rezolvarea puzzle-urilor este o modalitate excelentă de a îmbunătăți memoria și gândirea logică. Prin urmare, este foarte important ca oamenii să se antreneze în mod regulat în rezolvarea puzzle-urilor pentru a-și menține abilitățile intelectuale ascuțite.

De aceea, este esențial ca oamenii să învețe să își folosească mintea logică pentru a găsi codul potrivit pentru puzzle-ul zilei.

Învățarea gândirii logice poate fi o abilitate dificil de dobândit, dar este foarte importantă pentru succesul în viața de zi cu zi.

Prin urmare, este important ca oamenii să își ia timp să se gândească și să se concentreze pe rezolvarea puzzle-urilor, deoarece acest lucru îi poate ajuta să își dezvolte abilitățile logice și analitice.

În plus, acest lucru le va permite oamenilor să fie mai eficienți în munca lor și poate chiar să își crească șansele de a fi promovați sau angajați.

Codul a fost găsit!

Vă invităm să descoperiți codul zilei. Numerele care alcătuiesc codul sunt colorate pentru a fi ușor de identificat.

Suntem mândri să anunțăm că codul a fost găsit în mai puțin de 20 de secunde de mai multe persoane! Dorim să îi felicităm pentru rapiditatea și determinarea lor!

Codul de găsit a fost 3841.

© Oanabi

 

Felicitări tuturor celor care au reușit să găsească soluția.

Ți s-a părut interesant acest articol? De ce nu îl distribuiți cu prietenii și familia dumneavoastră și nu îi provocați la niște jocuri distractive?

Investim mult timp în crearea de jocuri distractive pentru voi, așa că v-am fi foarte recunoscători dacă ați distribui acest articol pe rețelele sociale.

Veți putea să vă cunoașteți prietenii sau familia și să petreceți o seară minunată jucând jocuri împreună!

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.