Início » ȘTIRI » Provocare matematică: Testează-ți IQ-ul prin rezolvarea acestui puzzle prin mutarea unui singur meci în mai puțin de 50 de secunde!

Provocare matematică: Testează-ți IQ-ul prin rezolvarea acestui puzzle prin mutarea unui singur meci în mai puțin de 50 de secunde!

Matematica a fost întotdeauna o modalitate bună de a evalua IQ-ul.

Puzzle-ul de astăzi este foarte interesant, și vă va cere să gândiți rapid și să găsiți soluția în mai puțin de 50 de secunde.

Testele și jocurile au fost folosite de secole ca o modalitate de exercitare a minții și a capacităților cognitive. Acum sunt foarte populare și pe rețelele de socializare, deoarece le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și măsura abilitățile și de a se distra în același timp.

Prin urmare, puzzle-urile și provocările sunt o modalitate excelentă de a ne distra și de a ne stimula creierul în același timp.
Astăzi vom face față unei provocări specifice, și anume să găsim soluția ecuației matematice 0+1+2=7 în mai puțin de 50 de secunde. Sunteți gata? Atunci să mergem!

Cum să rezolvi acest test IQ?

Cu toții suntem în căutarea celor mai bune puzzle-uri. Iar astăzi vă vom oferi o provocare care necesită multă atenție și concentrare.

Mai sus veți găsi o ecuație 0+1+2=7

© Oanabi

 

O privire rapidă va arăta că această ecuație este greșită. Obiectivul dumneavoastră este de a echilibra ecuația de pe imagine. Pentru a face acest lucru, va trebui să mutați 1 meci pentru a obține rezultatul dorit.

Concentrează-te pe aflarea a ceea ce îți rezervă provocarea. Privește cu atenție chibriturile pentru a găsi indicii care te vor ajuta să rezolvi puzzle-ul.

Încercați să vedeți jocul într-un mod diferit: încercați să gândiți și să luați decizii diferite. Luați-vă timp pentru a observa și a reflecta asupra fiecărui pas.

Prin cercetarea și încercarea de noi idei, putem găsi soluții creative și originale.

Vă invităm să faceți clic pe „Următorul” de mai jos pentru a vedea soluția pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.