Início » ȘTIRI » Provocare matematică: Vei reuși să faci ecuația corectă prin mutarea unui singur chibrit în mai puțin de 30 de secunde?

Provocare matematică: Vei reuși să faci ecuația corectă prin mutarea unui singur chibrit în mai puțin de 30 de secunde?

Astăzi vă propunem o provocare foarte simplă, dar care necesită gândire și atenție.

Lumea testelor IQ și a puzzle-urilor este foarte diversă. Provocările devin din ce în ce mai populare pe rețelele de socializare și reprezintă o modalitate distractivă de a-ți testa puterea creierului.

Astăzi, vă oferim o provocare specială și vă rugăm să rezolvați o ecuație simplă în mai puțin de 30 de secunde. Ecuația de pornire este 9×6 = 10, dar din păcate este greșită.

Misiunea ta este să găsești soluția corectă la această ecuație înainte de expirarea timpului. Acest lucru poate părea foarte ușor, dar secundele trec foarte repede!

Așadar, ești pregătit pentru această provocare? Încearcă să fii cât mai rapid posibil pentru a rezolva puzzle-ul de astăzi și câștigă respectul prietenilor tăi!

© Oanabi

 

Găsește soluția la acest test IQ!

Vă invităm să participați la o provocare interesantă de puzzle. Va trebui să observați și să vă concentrați pentru a găsi soluția. Aceasta nu va fi o sarcină ușoară, deoarece va trebui să gândești în afara cutiei pentru a reuși!

Vă cerem să mutați un singur meci pentru a rezolva ecuația provocării zilei. Deci, ești gata? Pregătiți-vă pentru provocare!

Trebuie să învățăm să ne pregătim mental atunci când vrem să acceptăm o provocare. Trebuie să ne concentrăm și să observăm bine subiectul înainte de a începe.

Nu ezitați să vă acordați timp de gândire și să puneți întrebări. Este important să țineți cont de complexitatea subiectului și să vă luați timp pentru a-l înțelege.

Odată ce înțelegerea este dobândită, trebuie să ne folosim mintea și creativitatea pentru a găsi soluții la problemele care apar.

Aceasta poate fi o sarcină dificilă, dar dacă ținem cont de aceste principii de bază, putem găsi o soluție la orice provocare. Timpul necesar pentru a observa și a reflecta este esențial pentru succes.

Vă invităm să faceți clic pe „Următorul” de mai jos pentru a vedea soluția pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.