Início » ȘTIRI » Provocare vizuală: Aveți o vedere bună? Atunci găsește cele 2 perechi de măști care sunt diferite una de cealaltă în 15 secunde!

Provocare vizuală: Aveți o vedere bună? Atunci găsește cele 2 perechi de măști care sunt diferite una de cealaltă în 15 secunde!

Rezolvă acest puzzle vizual în 15 secunde pentru a-ți dovedi abilitățile de observație!

Conteúdo

Vrei să-ți măsori viteza creierului și să testezi cât de ascuțite îți sunt abilitățile de observație? Atunci testul vizual de mai jos este pentru tine! Este un joc vizual distractiv, dar care îți testează abilitățile de gândire, puterea vizuală și viteza de procesare și analiză. Ce mod mai bun de a te testa și de a te antrena! Credeți că puteți finaliza această provocare în timpul acordat? Dovedește-o!

Test vizual: „Ce perechi nu respectă regula din această imagine?

În următoarea imagine, aveți o serie de perechi de măști. Fiecare pereche este formată dintr-o mască cu o expresie zâmbitoare și o mască cu o față tristă. La prima vedere, se pare că toate perechile respectă această formație. Cu toate acestea, ochii ageri și observatorii buni vor depista două perechi care nu seamănă cu celelalte din această imagine.

© Oanabi

 

Într-adevăr, în timp ce toate celelalte duble au o parte veselă și una tristă, două dintre ele exprimă aceeași emoție.

Așadar, ți-ai ghicit misiunea? Este de a găsi acele două perechi care ies în evidență. Iar pentru a face acest lucru, ai la dispoziție 15 secunde de timp!

Testul IQ: răspunsurile

Acest puzzle vizual este un excelent test de observație, nu-i așa? Necesită multă răbdare și atenție, în ciuda faptului că este necesar să găsești cele două perechi identice într-un timp foarte scurt. Faptul că măștile sunt toate de aceeași culoare face ca provocarea să fie și mai dificilă.

Așadar, ai reușit să găsești cele două măști celebre care se disting de toate celelalte în mai puțin de 15 secunde? Dacă da, înseamnă că ești o persoană meticuloasă, cu ochi de vultur și cu o viteză de gândire incontestabilă!

Dacă ai eșuat, nu-ți face griji, înseamnă doar că trebuie să-ți stimulezi și mai mult ochii și creierul pentru a face față mai bine unor astfel de teste. Exersează cu provocările vizuale disponibile pe site-ul nostru pentru a-ți îmbunătăți abilitățile vizuale, pentru a-ți întări concentrarea și pentru a învăța să-ți folosești creierul mai repede.

Mai jos găsești soluția la puzzle-ul de astăzi!

Soluția

Cele două perechi de măști formate din două emoții identice sunt încercuite în următoarea imagine. Prima pereche se află în mijlocul celui de-al doilea rând, iar cea de-a doua pereche se află în al 8-lea rând.

© Oanabi

 

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.