Início » ȘTIRI » Provocare vizuală: Găsește 12 diferențe între aceste două imagini în mai puțin de 40 de secunde!

Provocare vizuală: Găsește 12 diferențe între aceste două imagini în mai puțin de 40 de secunde!

Conteúdo

Acest joc de observație este provocarea perfectă pentru a-ți testa acuitatea vizuală și abilitatea de a observa detaliile. Vei fi pus la încercare atunci când va trebui să găsești cele 12 diferențe dintre două imagini reprezentând o zi de naștere în mai puțin de 40 de secunde.

Testele de vedere sunt exerciții bazate pe principiul percepției vizuale care sunt foarte populare în rândul persoanelor de toate vârstele și mediile sociale.

Acest test, deși aparent conceput pentru copii, oferă o provocare interesantă pentru adulți. Testele vizuale sunt considerate a fi activități distractive pentru îmbunătățirea concentrării și a memoriei vizuale.

© Oanabi

 

Această activitate poate fi o modalitate excelentă de a petrece timpul singur sau cu prietenii. De asemenea, puteți organiza concursuri amicale pentru a vedea cine poate găsi primul diferențele. Sunteți pregătiți pentru această provocare?

Acceptă provocarea vizuală și găsește 12 diferențe în mai puțin de 40 de secunde!

Sunteți gata pentru provocare? Aveți 40 de secunde la dispoziție pentru a găsi 12 diferențe între două imagini cu o petrecere aniversară.

Primele 10 sunt ușoare, dar următoarele 2 vor fi mai greu de găsit. Deci, ești pregătit pentru provocarea vizuală?

Respiră adânc, concentrează-te asupra imaginii și începe să cauți diferențele. Dacă ești rapid, s-ar putea să poți găsi toate diferențele în mai puțin de 40 de secunde!

Această provocare vizuală este una dintre cele mai distractive și solicitante. Va trebui să găsești 12 diferențe între aceste două imagini ale unei zile de naștere în mai puțin de 40 de secunde. Pentru a reuși în această provocare, trebuie să vă concentrați și să observați cu atenție fiecare imagine.

Căutați mici detalii care ar putea fi vitale pentru a găsi cele 12 diferențe. Culorile, formele și obiectele din imagini pot fi cheia pentru a câștiga această provocare. Așadar, fii rapid și privește cu atenție fiecare imagine pentru a găsi cele 12 diferențe!

Felicitări celor care au găsit toate cele 12 diferențe în mai puțin de 40 de secunde!

Felicitări celor care au reușit să găsească cele 12 diferențe între cele două imagini în mai puțin de 40 de secunde!

Dacă nu ați reușit, nu vă faceți griji, vă vom arăta o imagine în care puteți vedea diferențele.

© Oanabi

 

Nu ezitați să vă antrenați pentru a vă îmbunătăți capacitatea de concentrare și de observație, jucând regulat jocuri care vă testează memoria și capacitatea de observație.

Nu uitați să împărtășiți jocul cu prietenii dvs. pe rețelele de socializare pentru ca și ei să se distreze și poate chiar să obțină un scor mai bun decât dvs.!

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.