Início » ȘTIRI » Provocare vizuală: Găsește cele două cafetiere care nu seamănă cu celelalte în cel mai scurt timp posibil!

Provocare vizuală: Găsește cele două cafetiere care nu seamănă cu celelalte în cel mai scurt timp posibil!

Pune-ți ochii și capacitatea de observație la încercare pentru a-ți îmbunătăți acuitatea vizuală!

Conteúdo

Există diferite tipuri de exerciții care vă pot îmbunătăți semnificativ performanța vizuală. Astăzi, vă oferim un mod mai jucăuș de a vă stimula vederea și mintea.

Aceasta este o provocare vizuală distractivă, un test vizual care vă va ajuta să vă testați abilitățile de observare, ajutându-vă în același timp să vă întăriți concentrarea și să vă dezvoltați potențialul vizual. Acceptați provocarea?

Test vizual: „Ce automate de cafea nu sunt ca toate celelalte din această imagine?

Mai jos veți găsi o imagine cu 9 rânduri de două categorii de aparate de cafea. Pentru a-ți testa vederea și pentru a-ți stimula ochii și neuronii, trebuie să găsești două dintre aceste frumoase cafetiere care nu au mâner.

© Oanabi

 

Aveți exact 15 secunde pentru a vă uita cu atenție la imagine și a identifica cele două cafetiere. Este indicat să rămâi concentrat pentru a nu pierde niciun detaliu din această imagine, pe fiecare cafetieră în parte.

Provocarea ta începe acum. Depinde doar de tine!

Testul IQ: răspunsurile

Cele 15 secunde au expirat. Cum v-ați descurcat? Este adevărat că acest tip de exercițiu vizual nu este ușor de rezolvat. Mai ales că diagrama îți îngreunează deslușirea formelor și culorilor complexe, care îți pot deruta ochii.

Dacă ați reușit să găsiți cele două cafetiere în ciuda acestui nivel, atunci înseamnă că aveți într-adevăr ochi activi și ageri, un simț de observație ascuțit și o concentrare care nu poate fi ignorată. Haideți să vedem dacă într-adevăr ați dat răspunsurile corecte cu soluția de mai jos.

Soluția

Privește imaginea de mai jos pentru a confirma care sunt cele două cafetiere fără mâner dintre toate celelalte. Ele se află în al doilea rând de sus, a doua poziție din stânga și în al treilea rând de jos, a doua poziție din dreapta.

© Oanabi

 

Ați nimerit-o bine? Felicitări! Dacă nu, nu-ți face griji, nu ai fost singurul care a eșuat în această provocare vizuală. Pentru a-ți îmbunătăți abilitățile vizuale, te sfătuim să exersezi cu astfel de teste. În acest fel, vă puteți lucra concentrarea și vă puteți ascuți ochii.

Dacă v-ați distrat cu acest puzzle vizual, nu ezitați să îl împărtășiți cu prietenii dumneavoastră. Provoacă-le ochii și nivelul de concentrare și de observație pentru a vedea dacă pot sau nu să rezolve această problemă în mai puțin de 15 secunde!

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.