Início » ȘTIRI » Provocare vizuală: Încearcă jocul și găsește cele 12 diferențe în mai puțin de 30 de secunde!

Provocare vizuală: Încearcă jocul și găsește cele 12 diferențe în mai puțin de 30 de secunde!

Conteúdo

Testele vizuale sunt o modalitate excelentă de a testa și de a îmbunătăți percepția vizuală și concentrarea.

O sarcină obișnuită este aceea de a găsi diferențe între două imagini foarte asemănătoare. Am conceput un joc special pentru a vă îmbunătăți abilitățile de observare și vă invităm să acceptați provocarea astăzi!

Testul de astăzi constă în găsirea a 12 diferențe între două imagini ale unui subteran în mai puțin de 30 de secunde. Aceste imagini conțin detalii subtile care pot fi ușor ratate.

Așa că trebuie să fii atent și concentrat pentru a găsi toate diferențele cât mai repede posibil. Aceasta este adevărata provocare! Acest joc este foarte distractiv și poate fi jucat de jucători de toate vârstele, deoarece este conceput pentru a vă testa viteza și acuratețea. Încearcă acest joc și provoacă-te pe tine însuți!

© Oanabi

Testează-ți abilitățile: Acceptă provocarea vizuală și descoperă cele 12 diferențe în mai puțin de 30 de secunde!

Ești pregătit pentru provocare? Vă invităm să vă testați abilitățile în acest joc al diferențelor! Misiunea ta: găsește cele 12 greșeli ascunse în acest metrou în mai puțin de 30 de secunde!

Da, este un pic mai complicat decât pare. Dar nu te descuraja, acest joc este conceput atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, iar cea mai bună recompensă va fi propria ta satisfacție. Așadar, ești pregătit pentru această provocare?

Jocul Diferenței este o provocare vizuală excelentă care te face să te concentrezi și să observi cu atenție.

Nu uitați că acuratețea este cheia acestui joc și va trebui să verificați fiecare detaliu pentru a găsi diferențele. Nu vă grăbiți și fiți atenți la micile detalii care ar putea schimba totul. După ce ați găsit toate cele 12 greșeli, împărtășiți scorul dvs. cu prietenii dvs. și provocați-i să se descurce mai bine!

Ai nimerit jocul diferențelor?

Felicitări tuturor celor care au găsit toate cele 12 greșeli în mai puțin de 30 de secunde! Pentru cei care nu au făcut-o, nu intrați în panică. Vă vom arăta o imagine mai detaliată în care veți putea vedea diferențele.

© Oanabi

 

Nu ezitați să vă antrenați și să exersați în mod regulat cu jocuri care vă îmbunătățesc capacitatea de concentrare și de observație. Și nu uitați să împărtășiți jocul cu prietenii dvs. pe rețelele sociale!

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.