Início » ȘTIRI » Puzzle: Dacă ești bun la matematică, găsește răspunsul similar la această ecuație 14:44:8!

Puzzle: Dacă ești bun la matematică, găsește răspunsul similar la această ecuație 14:44:8!

Ați ajuns la locul potrivit dacă vă place să rezolvați probleme de matematică.

Conteúdo

Puzzle-urile de matematică sunt o modalitate excelentă de a vă antrena creierul pentru a rezolva probleme complexe și de a vă dezvolta abilitățile numerice.

Unele dintre aceste puzzle-uri pot părea simple la prima vedere, dar de fapt necesită o anumită gândire și o abordare metodică pentru a ajunge la soluția corectă.

Apropo, mulți oameni au picat acest test. Vei fi și tu unul dintre ei?

Cum rezolvi acest puzzle?

După cum se arată în imaginea de mai jos, sarcina ta este să găsești ecuația similară cu 14:44:8.

© Oanabi

 

Din fericire, nu trebuie să concepeți o altă ecuație, deoarece puteți selecta pur și simplu din sugestii.

Într-adevăr, înainte de a face o alegere, ar trebui să vă gândiți mai întâi cu atenție la soluție. Deoarece creatorul puzzle-ului nu a stabilit o limită de timp, aveți timp să îl rezolvați. Concentrează-te și nu lăsa ca distragerile să îți stea în cale.

De ce să faci acest puzzle?

În primul rând, puzzle-urile vă ajută să vă dezvoltați abilitățile matematice, antrenându-vă creierul pentru a rezolva probleme complexe.

De asemenea, ele pot fi o modalitate excelentă de a vă distra și de a trece timpul, fie singuri, fie în grup, cu prietenii sau familia. Prin urmare, ele reprezintă o modalitate eficientă de a vă reduce stresul și anxietatea. Citește mai departe pentru a vedea rezultatele ghicitoarei.

Răspuns: Iată ecuația matematică similară cu 14 : 44 : 8

Această ecuație are forma (a + c) x 2 = b

=> (14 + 8) × 2 = 44

Acesta este un model foarte asemănător cu Propoziția C.

=> (5 +11) × 2 = 32

Cu alte cuvinte, răspunsul la întrebare este => C, 5 : 32 : 11

© Oanabi

 

Rezolvând acest puzzle, ești unul dintre puținii oameni care au trecut testul. Într-adevăr, sunteți un matematician extrem de puternic. Vă simțiți foarte confortabil cu numerele.

Cu alte cuvinte, aveți toate șansele să aveți o carieră de succes în domeniul financiar. Totuși, acest lucru nu înseamnă că cei care nu reușesc vor avea o viață jalnică.

S-ar putea ca cauza eșecului să se datoreze unei lipse de concentrare în timpul rezolvării testului. Singura modalitate de a reuși este să acceptați alte provocări.

Împărtășiți acest puzzle pe rețelele de socializare pentru a le oferi prietenilor și familiei dvs. posibilitatea de a-și stimula raționamentul și abilitățile de rezolvare a problemelor.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.