Início » ȘTIRI » Puzzle matematic: Care este valoarea fiecărui element din această imagine? Provoacă-ți concentrarea și abilitățile de logică acum!

Puzzle matematic: Care este valoarea fiecărui element din această imagine? Provoacă-ți concentrarea și abilitățile de logică acum!

Dovedește că te poți concentra cu ușurință pe rezolvarea acestui puzzle de matematică în cel mai scurt timp!

Conteúdo

Ești bun la aritmetică mentală? Astăzi îți provocăm viteza de gândire, abilitățile de calcul și logica într-un puzzle de matematică. Acest test IQ este destul de ușor de rezolvat, dacă nu sunteți obișnuiți să vă stimulați creierul! Este timpul să verificați dacă vă puteți baza pe abilitățile analitice și pe concentrare.

Test vizual: „Găsiți valoarea fiecăreia dintre cele patru forme

Unul dintre lucrurile amuzante și fascinante la această provocare de logică matematică este că răspunsurile sunt neașteptate. Într-adevăr, ele pot părea simple, dar cu siguranță veți fi surprinși de felul în care se dovedesc soluțiile.

Ceea ce vă putem sfătui să faceți înainte de a începe este să vă concentrați și să observați cu atenție, astfel încât să nu cădeți în capcane. Sunteți pregătiți?

Atunci iată testul tău de IQ. În imaginea de mai jos, ai 4 ecuații formulate din patru elemente distincte: emoji, cornet de înghețată, stea și triunghi de pepene verde.

Provocarea ta va fi să găsești valoarea acestor patru elemente într-un timp record. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă amintiți câteva reguli matematice. Poți să o faci? Dovedește-o!

© Oanabi

 

Testul IQ: răspunsurile corecte

Crezi că ai răspunsurile corecte? Atunci ați fost un bun observator și inteligent. Să verificăm mai întâi dacă răspunsurile tale sunt corecte în soluția de mai jos.

Soluția

Iată valorile pe care a trebuit să le găsești:

  • Emoji = 0,
  • Con de înghețată = 8,
  • Stea = 6,
  • Triunghi de pepene verde = 7.

Pentru a ajunge acolo, a trebuit să folosești mai întâi ultima ecuație.

Emoji + 3 = 3 = 3 înseamnă că valoarea emoji-ului este 0.

Folosești acest rezultat în prima ecuație pentru a obține valoarea cornetului de înghețată: 0 + 8 = 8.

În cea de-a doua ecuație, puteți determina acum valoarea stelei, astfel încât: con de înghețată – 2 = stea, adică: 8 – 2 = 6 și, în final, cu cea de-a treia ecuație, aveți 6 + 1 = 7, valoarea triunghiului de pepene verde.

© Oanabi

 

Dacă ai picat acest test de IQ, înseamnă că nu ai știut de unde să începi. Trebuia să ai o bună capacitate de observație și de analiză și să îți dai seama că soluția la acest puzzle începea cu ultima ecuație.

Nu vă faceți griji, vă puteți pune din nou la încercare abilitățile matematice cu celelalte teste IQ disponibile pe site-ul nostru.

Dacă nu ai nimerit răspunsurile corecte, înseamnă că ți-a lipsit concentrarea și analiza. Se pare că nu îți stimulezi suficient creierul. Din fericire, multiplele noastre teste IQ sunt disponibile pentru a te ajuta să rămâi activ!

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.