Início » ȘTIRI » Puzzle matematic: Încearcă să echilibrezi această ecuație în mai puțin de 60 de secunde. Trebuie să mutați 1 meci

Puzzle matematic: Încearcă să echilibrezi această ecuație în mai puțin de 60 de secunde. Trebuie să mutați 1 meci

Astăzi vă propunem o provocare foarte simplă, dar care necesită gândire și atenție.

Testele IQ și puzzle-urile sunt modalități distractive și utile de a ne testa inteligența și abilitățile de rezolvare a problemelor.

Provocările cerebrale au fost întotdeauna populare, dar în ultima vreme au început să câștige popularitate datorită rețelelor sociale. Astăzi vă propunem o provocare foarte simplă, dar care necesită gândire și atenție.

Ecuația de pornire este 5 x 8 = 36, dar este greșită. Scopul este de a o corecta în mai puțin de 60 de secunde. Dacă reușiți să faceți acest lucru, veți fi răsplătiți cu un sentiment de realizare și de încredere în abilitățile dumneavoastră cognitive. Așadar, ești pregătit pentru această provocare?

© Oanabi

 

Provocarea meciului

Astăzi avem pentru tine un puzzle care va necesita concentrare și observație. Va trebui să gândești în afara cutiei pentru a rezolva acest puzzle și a găsi soluția.

Provocarea ta de astăzi este să rezolvi ecuația prin mutarea unui singur meci. Soluția este mai aproape decât credeți, așa că nu vă grăbiți și fiți atenți!

Pentru a rezolva acest puzzle, trebuie să-ți folosești mintea și creativitatea. Trebuie să observați cu atenție meciurile și să vă concentrați.

Folosind observația și concentrarea, vei reuși să completezi puzzle-ul. Succesul depinde de capacitatea ta de a folosi aceste instrumente ale minții.

Faceți clic pe „Următorul” de mai jos pentru a afla răspunsurile

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.