Início » ȘTIRI » Puzzle matematic: Încercați să echilibrați această ecuație în mai puțin de 50 de secunde. Trebuie să mutați 2 meciuri

Puzzle matematic: Încercați să echilibrați această ecuație în mai puțin de 50 de secunde. Trebuie să mutați 2 meciuri

Provoacă-ți logica matematică în această provocare de 50 de secunde!

Conteúdo

Vă place să vă antrenați creierul? În acest articol veți găsi o provocare matematică care va satisface așteptările dumneavoastră. Exersează-ți creierul în timp ce te folosești de matematică într-un mod distractiv, rezolvând acest exercițiu dezvoltat de specialiștii în puzzle-uri.

Pregătește-te să scoți la iveală abilitățile tale de bază în matematică și logică în această provocare. Credeți că puteți ieși învingător? Depinde de tine să o dovedești!

Test IQ: „Poți să echilibrezi ecuația?”

Provocarea matematică de astăzi este un puzzle eficient pentru a-ți testa inteligența. În timp ce vă petreceți timpul, puteți verifica dacă aveți abilități cognitive bune. Provocarea de mai jos este potrivită pentru toată lumea, atâta timp cât aveți o minte analitică și o bază bună în matematică.

Cu toate acestea, va trebui să vă concentrați cât mai mult posibil pentru a nu face greșeli de raționament. De asemenea, va trebui să fii inventiv și creativ în rezolvarea acestui test IQ.

În imaginea următoare puteți vedea o ecuație făcută cu chibrituri: 84+1=12. Această ecuație este greșită.

© Oanabi

 

Provocarea ta este de a o face corect, mutând doar 2 meciuri. Aveți grijă, aveți 50 de secunde și nici măcar o secundă în plus.

Test IQ: răspunsul corect

Termenul limită a expirat. Ați reușit să echilibrați această ecuație falsă? Dacă da, felicitări! Pe lângă faptul că ești o persoană inteligentă, ești și creativ și plin de resurse! Nu mulți oameni au reușit să rezolve această ecuație.

Dacă ați renunțat sau dacă au trecut 50 de secunde până ați găsit soluția, nu vă descurajați. Vă dezvăluim mai jos soluția la această provocare matematică.

Și vă încurajăm să vă stimulați creierul cât mai des posibil pentru a vă spori abilitățile. De asemenea, trebuie să vă îmbunătățiți viteza de gândire. Majoritatea testelor IQ au limite de timp. Antrenează-ți creierul să gândească și să reacționeze mai repede cu testele vizuale cronometrate!

Soluția

Potrivirile semnului de adunare „+” au trebuit să fie mutate. Unul pentru a forma numărul 7

© Oanabi

 

Iar cealaltă pentru a forma semnul de împărțire „/”.

© Oanabi

 

Deci, soluția este: 84/7= 12.

© Oanabi

 

Dacă doriți să vă distrați cu alte provocări matematice de acest gen, vă rugăm să vizitați pagina noastră. Pentru mai multă distracție, vă puteți invita și prietenii și familia.

 

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.