Início » ȘTIRI » Puzzle: Rezolvă acest puzzle prin mutarea figurilor de pe tablă în 5 mișcări pentru a obține 1 linie orizontală și 1 linie verticală de piese identice.

Puzzle: Rezolvă acest puzzle prin mutarea figurilor de pe tablă în 5 mișcări pentru a obține 1 linie orizontală și 1 linie verticală de piese identice.

Dacă obișnuiești să gândești profund și îți plac jocurile de strategie, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Conteúdo

Acest puzzle al zilei îți va permite să evaluezi cât de bun ești în ceea ce privește logica. Chiar dacă nu ați mai jucat șah înainte, acest test nu este complicat.

Cel mai important lucru este să îl rezolvați cât mai repede, deoarece geniile raționează foarte repede.

Cum rezolvi acest puzzle?

Privește imaginea de mai jos a unei table de șah care este formată din două tipuri de piese. Sarcina ta este să faci exact 5 mutări cu aceste piese.

Trebuie să te asiguri că ai 1 linie orizontală și 1 linie verticală de piese identice. Nu ezitați să vă gândiți mult și bine înainte de a face o mutare.

© Oanabi

 

De ce să încercăm să rezolvăm acest puzzle?

Simpla încercare de a rezolva acest puzzle vă oferă posibilitatea de a vă detașa de stresul vieții de zi cu zi. Chiar dacă nu sunteți bun la șah, veți putea totuși să vă dezvoltați abilitățile cognitive încercând să găsiți răspunsul la acest test.

Vă invităm să dați click pe „Next” de mai jos pentru a descoperi soluția pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.