Início » ȘTIRI » Puzzle vizual: Găsește părțile lipsă din fiecare ou pentru a rezolva acest puzzle în câteva secunde.

Puzzle vizual: Găsește părțile lipsă din fiecare ou pentru a rezolva acest puzzle în câteva secunde.

Ai la dispoziție doar 15 secunde pentru a găsi părțile lipsă din fiecare ou.

Conteúdo

Jocurile de logică fac parte, de asemenea, din testele de IQ. Acestea sunt cunoscute pentru a face apel la imaginația dumneavoastră.
Și cum testul pe care vi-l vom prezenta astăzi necesită interacțiunea cu formele, va trebui să vă folosiți și inteligența spațială.

Vei reuși să duci la bun sfârșit provocarea sau vei fi unul dintre cei mai mulți oameni care au picat acest test? Depinde de tine!

Cum se face testul IQ?

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă uitați la imaginea de mai jos, care prezintă ouă care au fost tăiate în două. Va trebui apoi să determinați ce părți din fiecare ou lipsesc.

© Oanabi

 

Nu te vei putea gândi mult timp, deoarece ai la dispoziție doar 15 secunde pentru a rezolva acest joc logic. Așa că trebuie să vă concentrați pentru a vă oferi cele mai bune șanse. Citiți mai departe pentru a afla răspunsul la test.

Care este scopul rezolvării acestei provocări logice?

Scopul principal al acestei provocări este de a verifica dacă imaginația și raționamentul spațial funcționează încă foarte bine.

Trebuie să știți că acestea sunt esențiale pentru îndeplinirea diferitelor sarcini zilnice. Fără ele, va fi dificil să rezolvăm probleme matematice și geometrice. De aceea, acest test IQ este atât de important.

Răspuns: Acestea sunt părțile care lipsesc din fiecare ou din imagine.

La prima vedere, acest test pare dificil de realizat din cauza complexității formelor. Încă o dată, va trebui să vă folosiți imaginația.

Prefaceți-vă că manipulați diferitele părți din imagine.

Dacă te uiți cu atenție, acest joc seamănă puțin cu un puzzle, dar diferența este că de data aceasta piesele lipsă sunt tridimensionale. Iată care sunt răspunsurile:

  • A = 3 ;
  • B = 4 ;
  • C = 5 ;
  • D = 1 ;
  • E = 2.

Vedeți imaginea de mai jos pentru o ilustrare a răspunsurilor.

© Oanabi

 

Vă felicităm dacă ați reușit să găsiți răspunsurile corecte. Acest lucru dovedește că sunteți foarte bun la jocurile de logică. De asemenea, arată că sunteți capabil să manipulați eficient formele și geometria.

Cu toate acestea, dacă ați eșuat, probabil că v-a lipsit concentrarea, timpul sau practica. Pentru a vă obișnui creierul, vă sfătuim să faceți mai multe teste IQ.

Arată-ți rezultatele prietenilor tăi

Este posibil să distribuiți și să publicați acest test pe rețelele sociale. Acest lucru va permite, de asemenea, prietenilor și familiei dvs. să se bucure de ea. Va fi o ocazie de a vă juca împreună și de a vă compara rezultatele.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.