Início » ȘTIRI » Puzzle vizual: Testează-ți vederea găsind obiectele ascunse în imagine.

Puzzle vizual: Testează-ți vederea găsind obiectele ascunse în imagine.

Verifică dacă ai vederea dezvoltată găsind 3 personaje ascunse în imagine în 20 de secunde!

Conteúdo

Iată un test vizual care vă va distra în timp ce vă va măsura abilitățile de observare și acuitatea vizuală. Pregătește-te să rezolvi una dintre cele mai dificile provocări vizuale ale momentului, potrivit tuturor celor care s-au confruntat cu ea.

Dacă ești capabil să-ți acorzi întreaga atenție unei sarcini, dacă ești meticulos și dacă ai o bună concentrare, fă acest test pentru că este făcut pentru tine!

Test vizual: „Unde sunt robotul, piratul și scheletul în imagine?

Următoarea imagine prezintă o ilustrație cu figuri mici. Aranjate în serie, ochii tăi se pot pierde rapid în această succesiune de personaje identice.

© Oanabi

 

În primele câteva secunde de observare, nimic nu vă face să credeți că în această imagine se ascund intruși. Și totuși, vă vine să credeți sau nu, 3 personaje s-au strecurat într-adevăr.

Aveți apoi 20 de secunde pentru a încerca să le descoperiți. Acestea sunt un robot, un pirat și un schelet. Această provocare nu este deloc ușoară.

Trebuie să fii foarte atent și să rămâi concentrat pentru a găsi poate intrușii. Dacă ai o bună capacitate de observație, ar trebui să reușești să o faci în limita de timp.

Sunteți pregătiți? Acum este rândul tău!

Testul IQ: răspunsurile

Dacă ai reușit să găsești cele 3 personaje pe care le căutai înainte de expirarea celor 20 de secunde, înseamnă că ai un simț al observației foarte dezvoltat, o acuitate vizuală ridicată și, bineînțeles, abilități de concentrare neprețuite, care îți vor fi cu siguranță de folos în viața de zi cu zi.

Dacă ați întâmpinat dificultăți în rezolvarea acestei provocări vizuale și nu ați reușit să găsiți cele 3 figuri ale unui robot, ale unui pirat și ale unui schelet, nu vă descurajați.

Puțini sunt cei care reușesc să rezolve la timp acest puzzle vizual. Vă încurajăm să vă ascuțiți simțul observației și al detaliilor cu celelalte provocări vizuale ale noastre. Nu ezitați să vizitați site-ul nostru pentru a le găsi.

Nu aveți nimic de pierdut. Dimpotrivă, aveți totul de câștigat: un creier activ, un potențial creativ, o concentrare mai dezvoltată și, mai presus de toate, abilități vizuale potențate! Veți vedea, de asemenea, cât de mult se va îmbunătăți viteza de gândire!

În timp ce așteptați reluarea exercițiilor vizuale, nu uitați să împărtășiți acest puzzle vizual cu prietenii și familia dvs.

Soluția

În imaginea de mai jos puteți vedea locația celor 3 personaje pe care a trebuit să le reperați pentru a finaliza provocarea vizuală de astăzi. Robotul se află în partea de sus a imaginii, scheletul este mai mult în mijloc, iar piratul este în zona de jos.

© Oanabi

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.