”Regula 10x” de Grant Cardone

Interviu cu inspirație (9)- Călin Biriș
2 aprilie 2019
7 Metode de Marketing prin Atracție (Infografic)
5 aprilie 2019

Grant Cardone este un binecunoscut investitor, expert internațional în training pe vânzări și autor de bestseller, care în ciuda provocărilor pe care le-a avut în viață, a reușit să ajungă cel mai cunoscut expert în vânzări și marketing din lume și să clădească un imperiu în imobiliare.

Cartea lui “Regula 10x” îți va schimba complet mentalitatea, îți va extinde viziunea asupra succesului la care visezi și te va motiva să faci pașii necesari pentru a-ți îndeplini obiectivele și misiunea de a lăsa o amprentă în această lume.

Această carte te provoacă să gândești “outside the box”, să gândești și să faci lucrurile diferit față de restul lumii și să te faci remarcat.

Cea mai mare revelație a mea a fost să conștientizez că succesul este o datorie, o obligație și o responsabilitate a mea față de mine, de familie și față de societate.

Sursa foto: www.grantcardone.com

Regula 10x este un concept care se bazează pe estimarea corectă a cât de mult efort este necesar pentru a face ceva cu succes. Practic, trebuie să îți setezi obiective de 10 ori mai mari decât te-ai gândit inițial și să faci de 10 ori mai multe acțiuni decât ți-ai propus. Mereu trebuie să gândești la nivel macro, prin multiplicarea cu 10 a tuturor gândurilor, a motivației, a curajului, a disciplinei, a perseverenței, a întâlnirilor, a targeturilor și a lucrurilor pe care le faci.

Ce lecții am învățat de la Grant Cardone?

 • Dacă vrei să ai succes, fă ceea ce alții (concurența) nu sunt dispuși să facă;
 • Focusează-te pe a primi atenție;
 • Dacă cineva încearcă să te doboare, dezarmează acea persoană prin a avea tu mai mult succes;
 • Dacă îți este frică, înseamnă că ești pe drumul potrivit, deoarece ai ieșit din zona de confort;
 • Înconjoară-te doar cu persoane la care ții și în care ai încredere;
 • Amintește-ți zilnic misiunea și obiectivele tale;
 • Lasă-ți amprenta în această lume;
 • Cu cât mai mulți oameni îți știu numele, cu atât ești mai de succes;
 • Fii în serviciul celorlalți;
 • Gândește și acționează de 10 ori mai mare;
 • Construiește un imperiu, astfel încât nimic să nu te poată doborî;
 • Succesul este datoria, obligația și responsabilitatea ta față de tine și familie;
 • Viziunea și atitudinea ta îți vor determina viitorul;
 • Fii pregătit să faci sacrificii;
 • Nu satisfacția clienților este focusul numărul 1, ci atragerea de noi clienți;
 • Investiția în tine este cea mai bună investiție pe care o poți face;
 • Cunoaște-ți valorile personale și împărtășește-le cu toți din familia și echipa ta.

Mai jos îți las câteva citate din carte, ca să înțelegi de ce mi-a plăcut atât de mult și de ce o consider o lectură obligatorie dacă vrei să îți schimbi viața în bine:

“Gândirea măreață, acțiunile masive, expansiunea și acceptarea riscurilor sunt necesare pentru supraviețuirea ta și pentru creșterea ta viitoare. Să stai mic și tăcut sunt doar moduri prin care să continui să fii mic și tăcut.”

”Nu privi niciodată imposibilul; în schimb stai focusat pe ce poți să faci ca să transformi presupusul imposibil în posibil.”

”Să ai o atitudine de ”se poate”; crede că va fi un succes; fă-ți apariția; ia-ți angajamentul mai întâi și dă-ți seama cum să faci mai târziu; fă acum, nu mai târziu; fă-o până la capăt; fii curajos; fă lucruri de care ți-e frică; stai focusat pe țintă; și fii dispus să fie inconfortabil. Chiar dacă am eșuat, știam că mindsetul și acțiunile mele erau în locul potrivit.”

”Persoanele cu care te înconjori vor avea foarte mult de a face cu -dacă tu îți vei îndeplini obiectivele sau nu. Nu vrei să mergi orizontal. Vrei să mergi în sus- și faci asta prin a te asocia cu gânditori mai mari, cu visători mai mari și cu jucători mai mari.”

”Cei care au succes seamănă mult cu magicienii; ei nu se ocupă cu realitățile altor persoane. În schimb, ei sunt înclinați să creeze o nouă realitate pentru ei care este diferită de cea pe care alții o acceptă. Ei nu sunt interesați de ceea ce alte persoane consideră că este posibil sau imposibil; lor le pasă doar să producă lucrurile pe care le visează posibile.”

Pe mine efectiv simt cum m-a schimbat această carte, cum mi-a oferit o inspirație, un curaj și o putere care stăteau ascunse în mine de teama de a mă face de râs și de a fi “arătată cu degetul” și teama de a nu fi destul de bună. Am realizat cu adevărat că orice aș face, critica este un proces normal la care trebuie să mă aștept și pe care să îl consider ceva care să mă motiveze să gândesc și să fac și mai mult la nivel mare, pentru că înseamnă că am captat atenția.

Cum ți s-a părut această descriere? Te-a motivat să citești această carte? Lasă-mi un comentariu mai jos și haide să vorbim despre cum putem să facem lucrurile imposibile posibile.

Sursa foto titlu: www.grantcardone.com

Poti comanda cartea de aici, unde gasesti alte oferte senzationale la carti:

https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=fd3f6ad94&unique=184f69294&redirect_to=https%253A//www.elefant.ro/

Disclaimer: Prin comandarea cărții de pe linkul atașat, eu voi primi un comision micuț, care îmi va permite să iti scriu despre mai multe cărți inspiraționale. 😉

Iti place ? Distribuie acest articol:

2 Comments

 1. Alexandra spune:

  Foarte interesant! Nu stiam de cartea asta. Cred ca e de avut in vedere. Pe mine m-ai convins 🙂

  • OANABI spune:

   Draga Alexandra, iti multumesc pentru mesaj! 🙂 Intr-adevar, cartea este de citit, indiferent de industria in care lucrezi sau de afacerea pe care o ai, pentru ca iti dezvolta gandirea. Ma bucur ca te-a convins descrierea mea. Abia astept sa imi spui impresii dupa ce o vei citi. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Iti place ? Distribuie acest articol

Creeaza-ti viata la care visezi!

Descarca ghidul gratuit „Cum sa iti setezi obiective cu sens pentru 2021”.

Iti place ? Distribuie acest articol:
Holler Box