Início » ȘTIRI » Săptămâna aceasta aduce bogăție și iubire pentru unele semne zodiacale: cine sunt cele norocoase?

Săptămâna aceasta aduce bogăție și iubire pentru unele semne zodiacale: cine sunt cele norocoase?

Jupiter în Berbec, Saturn în Pești, Venus în Taur și Mercur în Berbec… A început o nouă săptămână și, ca de obicei, suntem cu toții curioși să aflăm cum va arăta viitorul nostru? Lasă-ne să te ghidăm prin previziunile astrologice pentru a te ajuta să începi această săptămână 13-19 martie cu încredere și pozitivitate. Haideți să descifrăm!

Conteúdo

Zodie după zodie, astrologii îți dezvăluie horoscopul pentru această săptămână din 13 până pe 19 martie 2023. Îți va surâde norocul? Află mai jos ce au rezervat astrele pentru constelația ta zodiacală.

Horoscopul pentru săptămâna 13 – 19 martie 2023

Săptămâna aceasta se anunță plină de peripeții, dar în general reușită pe toate planurile. Este vorba despre dragoste, pasiune, noi întâlniri, noi oportunități de investiții și provocări personale… Ce prezic astrele pentru zodia ta?

Berbec

După ce ați acordat în mod constant prioritate nevoilor celorlalți, este timpul ca voi, nativii din Berbec, să vă concentrați asupra propriilor dorințe. Odată cu intrarea lui Venus în semnul Taurului, lucrurile încep să se clarifice în viața voastră personală. Este posibil să întâlniți pe cineva care să vă aducă liniște. Profitați de această perioadă pentru a vă relaxa!

Taur

Nativii din zodia Taurului, se așteaptă la o săptămână frumoasă. Jupiter în Berbec vă aduce o mulțime de oportunități de a face bani. Fie că este vorba de o investiție profitabilă sau de o afacere de succes, situația ta financiară ar trebui să se îmbunătățească. Aveți grijă doar la cheltuieli pentru a evita surprizele neplăcute.

Gemeni

Dragă Gemeni, pregătește-te să fii înconjurat de intrigi și pasiune în această săptămână! Momente romantice și noi întâlniri amoroase sunt de așteptat în viața ta personală. Cu toate acestea, te-ai putea confrunta cu dificultăți la locul de muncă. Păstrează-ți calmul și fii diplomat pentru a evita tensiunile inutile.

Rac

Dragi nativi din zodia Racului, săptămâna aceasta veți avea șansa de a începe o nouă etapă în viața voastră! Cu Venus în Taur, ar trebui să fiți pregătiți să întâlniți o persoană care vă va schimba viața. Mai mult, situația voastră financiară ar trebui să se îmbunătățească, datorită tranzitului lui Jupiter în Berbec.

Leu

Săptămâna aceasta, s-ar putea să te simți puțin pierdut în fața necunoscutului… Totuși, este important să nu te lași ghidat de frică și de emoții. Fii atent și chibzuit pentru a găsi soluții la situațiile dificile cu care te confrunți! De îndată ce Mercur intră în Berbec, lucrurile ar trebui să se așeze la locul lor!

Fecioară

Dragi Fecioare, s-ar putea să vă confruntați cu o dezamăgire în această săptămână. Cauza? O persoană pe care v-ați bazat mult timp și care v-a dezamăgit. Nu ezitați să cereți ajutor și sfaturi de la persoane mai experimentate decât voi pentru a găsi soluția ideală la problema voastră!

Balanță

Săptămâna aceasta vei fi tentat de noi experiențe și te vei aventura să încerci lucruri noi. De asemenea, îți vei pune sub semnul întrebării unele dintre obiceiurile tale actuale, dar este important să faci diferența între ceea ce este util și ceea ce nu este! Cu Venus în Taur, vei fi plăcut surprinsă când dragostea îți va bate la ușă pe neașteptate!

Scorpion

Saturn în Pești te susține necondiționat și te ajută să rezolvi problemele din viața personală. Dezacorduri și neînțelegeri ar putea apărea în relația ta și pot duce chiar la o despărțire. Dar nu vă faceți griji, fiecare dintre aceste încercări va duce la un viitor mai luminos!

Săgetător

Săgetător, săptămâna aceasta te afli la o răscruce de drumuri, unde fiecare decizie va avea un impact semnificativ asupra viitorului tău. Deși este posibil să întâmpini unele dificultăți la locul de muncă, Mercur în Berbec te ajută să faci față cu ușurință acestor provocări. Mai mult, cu Jupiter în tranzit prin Berbec, finanțele tale vor cunoaște o creștere semnificativă.

Capricorn

Dragi nativi din Capricornii, astrele vă sfătuiesc să vă luați ceva timp pentru a vă odihni și a vă reîncărca bateriile, departe de tot ceea ce ar putea fi o sursă de anxietate. Dacă te simți foarte sensibil în acest moment, ia-ți o zi liberă, dormi bine, deconectează-te și petrece timp cu familia!

Vărsător

Sfatul astrelor pentru voi, dragi nativi din Vărsător, este să nu vă grăbiți să luați decizii și să planificați totul înainte de a acționa! Venus în Taur vă invită să vă lăsați în voia întâmplării, să vă întâlniți cu prietenii și să vă distrați cât mai mult. Așadar, bucură-te de moment fără să te gândești prea mult!

Pești

Dragi nativi din Pești, astrologii prezic că este posibil să întâmpinați probleme financiare în această săptămână, dar, cu o planificare atentă, veți reuși să le depășiți cu brio! De asemenea, este posibil să găsiți o activitate care să vă permită să evadați din griji. De asemenea, cu Venus care își arată nasul în zodia Taurului, relația cu familia se va îmbunătăți considerabil după rezolvarea unor conflicte în curs.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.