Início » ȘTIRI » Semnele astrologice au fost clasate de la cel mai mult la cel mai puțin ipocrit

Semnele astrologice au fost clasate de la cel mai mult la cel mai puțin ipocrit

Ești un fan al vorbirii directe (chiar dacă asta înseamnă să jignești pe unul sau doi) sau al faimosului „fă ce spun eu, nu ce fac eu”? Spune-ne care este semnul tău, îți vom răspunde cu plăcere.

Conteúdo

Cei care nu s-au complăcut niciodată cu bună știință în ipocrizie să arunce prima piatră. În cazul în care astrologia este atât de inteligentă este că ne permite să punem în perspectivă aspectele mai puțin strălucitoare ale comportamentului nostru. Fără a abuza de ea, desigur. Așadar, echipă ipocrită sau cu picioarele pe pământ?

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Moshty (@cursuri_de_libertate)

1. Gemeni

Dacă piesa „Hot n’ Cold” a lui Katy Perry se află în primele zece locuri din playlistul nostru pentru Gemeni, este un semn. Înclinația lor de a-ți spune opusul a ceea ce vor să spună (și viceversa) este un dar. În apărarea lor: gândesc mai repede decât oricine altcineva și și-au schimbat punctul de vedere asupra unei situații de trei ori într-o singură conversație. Din exterior, pare a fi ipocrizie.

2. Balanță

Dacă se preface că te place sau că este interesată de acel turneu local de mini-golf, este în primul rând pentru că nevoia ei de a menține conversația pașnică și plăcută este foarte autentică.

3. Pești

Dacă te întrebi ce caută acești buni și dulci Pești atât de sus în acest clasament, întreabă-i despre abilitatea lor de a-și ascunde fața. Semnul de înotătoare este unul dintre campionii zodiacului la rea-credință, deoarece reușește să fie obiectul propriei ipocrizii. Un tur de forță astral.

4. Capricornul

Da, sunt sinceri. Nu, asta nu îi împiedică să dea dovadă din când în când de o ipocrizie rațională. În interes colectiv, profesional sau pur și simplu pentru profit. Casa lor din Auvergne nu se va cumpăra singură, să știți.

5. Fecioară

Da, uneori vă dau lecții și nu-și aplică propriile sfaturi. „Fă ce spun eu, nu ce fac eu” este sloganul Fecioarei, care îi sfătuiește pe toți să aibă grijă de ei înșiși, chiar dacă ei înșiși nu o fac.

6. Rac

Fără a fi afectat de o ipocrizie acută, Racul știe să se prefacă că nu a înțeles sau auzit, atunci când vrea. Vă asigurăm, Racilor: prognosticul este departe de a fi vital.

7. Săgetător

Nu o faci intenționat. Dar atunci când ai atâtea păreri câte ai (și îți place să le împărtășești cu ceilalți), este statistic imposibil să nu te contrazici din când în când.

8. Vărsător

Ești sincer cu tine însuți, mai puțin atunci când simți că persoana din fața ta nu îți va înțelege opiniile. În aceste cazuri, nu ezitați să jucați cartea ipocriziei binevoitoare.

9. Taur

Directă, nimic nu îți place mai mult decât să îți aliniezi gândurile, cuvintele și acțiunile. Dar când vine vorba de a recunoaște că greșești, uneori întorci situația, făcându-l pe celălalt să creadă că el este problema.

10. Leu

Noblețea ta sufletească te onorează, deoarece ești foarte puțin ipocrită. Onest și loial, s-ar putea ca o mână de ajutor dată unui prieten cu suflet bun să ți se potrivească și ție. Până la urmă, de ce să nu îmbini afacerile cu plăcerea?

11. Scorpion

E greu să fii ipocrit când ești atât de tăcut în general și direct când deschizi gura. Scorpionii sunt cu siguranță adepți ai replicilor tăioase, dar oricât de neplăcută ar fi această sinceritate, cel puțin ei sunt orice, dar nu ipocriți.

12. Berbec

Imposibil ca nativii din oile cerului să ascundă ceva, așa că ipocrizia? Nu prea credeți că da. Dacă reușesc să țină secret cadoul tău de Crăciun în acest an sau să nu-și insulte unchii la masă, va fi minunat.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.