Início » ȘTIRI » Sparge codul zilei: măsoară-ți IQ-ul și găsește codul în mai puțin de 60 de secunde!

Sparge codul zilei: măsoară-ți IQ-ul și găsește codul în mai puțin de 60 de secunde!

Astăzi vă vom oferi un puzzle pentru a vă testa logica și gândirea.

Conteúdo

Va trebui să găsești codul din 3 cifre analizând imaginea, care are 5 combinații greșite, dar care oferă indicii.

Testele de logică și de gândire sunt exerciții care îți stimulează creierul și te ajută să îți dezvolți abilitățile de rezolvare a problemelor. Aceste provocări au devenit foarte populare pe rețelele de socializare și există o varietate de jocuri și activități pentru a vă testa abilitățile.

© Oanabi

De data aceasta îți vom testa abilitățile cerându-ți să găsești codul de 3 cifre ascuns în imagine. Va trebui să studiezi cu atenție combinațiile greșite pentru a găsi indiciile care te vor ajuta să găsești soluția corectă.

Reguli de urmat pentru a rezolva provocarea

Provocarea constă în găsirea codului corect de 3 cifre. Pentru a găsi codul, este important să observați și să vă concentrați. Pentru a rezolva puzzle-ul, trebuie respectate următoarele reguli: pentru fiecare combinație de 3 numere, se pun puncte colorate după aceste numere.

Punctul negru înseamnă că unul dintre numere nu este prezent, punctul galben înseamnă că unul dintre numere este prezent, dar nu se află în caseta din dreapta, iar punctul verde înseamnă că unul dintre numere este prezent în caseta din dreapta.

Această provocare este de un nivel dificil.

Prin urmare, este important să observați și să vă concentrați pentru a găsi codul corect. Trebuie să nu vă grăbiți și să analizați cu atenție fiecare combinație pentru a găsi soluția. Numai o concentrare optimă poate duce la rezolvarea provocării.

Vă rugăm să rețineți! Punctele colorate nu sunt așezate în ordine. Aveți 60 de secunde la dispoziție pentru a găsi codul sau pentru a finaliza provocarea, așa că rămâneți vigilent și concentrat.

Pentru a rezolva puzzle-ul de astăzi, este important să ne amintim că „creierul este un mușchi” care trebuie antrenat. Cu cât vă antrenați mai mult în rezolvarea puzzle-urilor, cu atât veți fi mai capabili să găsiți soluții la probleme complexe.

Mintea ta logică și capacitatea de a rezolva puzzle-uri vor fi îmbunătățite. Folosind logica și gândindu-te la fiecare problemă, vei putea descoperi răspunsurile corecte la fiecare puzzle. Odată ce v-ați dezvoltat această abilitate, puzzle-urile vor deveni mai ușor de rezolvat și nu va mai fi nevoie să pierdeți atât de mult timp pentru a găsi codul corect. De aceea, este important să vă folosiți mintea logică pentru a găsi codurile potrivite în puzzle-ul zilei.

Rezolvă provocarea și găsește codul!

Te invităm să rezolvi provocarea noastră și să găsești codul secret. Imaginea conține numerele codului, încercuite în culori.

Ne bucurăm să vedem că unii dintre voi au reușit să găsească răspunsul în mai puțin de 60 de secunde!

Felicitări celor care au găsit codul: 394

© Oanabi

Sperăm că v-ați bucurat de această provocare și că nu vi s-a părut prea greu de rezolvat.

Vă invităm să distribuiți acest articol și să vă provocați prietenii sau familia. Am investit mult timp în construirea jocurilor distractive pe care vi le oferim în fiecare zi. Fă-ne fericiți împărtășind-o pe rețelele de socializare și motivându-i și pe alții să participe. Vino și ia parte la provocări și arată-ți abilitățile de joc!

 

 

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.