Início » ȘTIRI » Sparge codul zilei pentru a-ți testa IQ-ul, ai mai puțin de 20 de secunde la dispoziție!

Sparge codul zilei pentru a-ți testa IQ-ul, ai mai puțin de 20 de secunde la dispoziție!

Folosiți multă gândire și ingeniozitate pentru a găsi rezultatul potrivit.

Conteúdo

Testele de logică și de gândire sunt deosebit de populare astăzi, mai ales pe rețelele de socializare. Scopul este de a vă testa capacitatea de a găsi soluții la probleme complexe. Iar astăzi, vă propunem un puzzle care constă în găsirea codului.

Trebuie să analizezi o imagine care are 4 combinații greșite, dar care oferă indicii. Scopul tău este să găsești codul secret din 3 cifre folosind aceste indicii. Va fi o sarcină dificilă, dar dacă sunteți suficient de isteți, ați putea găsi codul!

Așadar, ești pregătit pentru această provocare?

© Oanabi

 

Reguli de urmat pentru a rezolva provocarea

Pentru a reuși în această provocare, este important să observați și să vă concentrați. Există câteva reguli care trebuie respectate pentru a găsi codul din 3 cifre.

  • punctul alb înseamnă că unul dintre numere nu este prezent.
  • punctul galben înseamnă că unul dintre numere este prezent, dar nu se află în caseta corectă.
  • punctul verde înseamnă că unul dintre numere este prezent în caseta din dreapta.

Această provocare este de un nivel ușor, după cum arată cursorul de dificultate din imagine. Trebuie să te uiți la punctele colorate după fiecare combinație de 3 cifre pentru a găsi codul corect de 3 cifre.

Vă rugăm să rețineți! Punctele colorate nu sunt în ordine și ai la dispoziție doar 20 de minute pentru a găsi codul sau pentru a termina provocarea. Fii atent și asigură-te că ai înțeles ordinea punctelor înainte de a începe să le introduci.

Găsirea codului corect în puzzle-ul zilei este o modalitate excelentă de a-ți stimula mintea logică. Aceasta vă ajută să vă dezvoltați abilitățile de rezolvare a problemelor și să găsiți soluții.

Puzzle-urile sunt concepute pentru a vă ascuți mintea și a vă încuraja să gândiți critic, ceea ce vă poate ajuta să vă îmbunătățiți memoria și abilitățile de rezolvare a problemelor.

Lucrând la puzzle-uri în mod regulat, puteți învăța să identificați modele, să căutați indicii și să găsiți soluții la probleme.

Poți chiar să înveți să anticipezi consecințele fiecărei acțiuni pe care o întreprinzi în rezolvarea unui puzzle. În cele din urmă, puzzle-urile pot fi o modalitate excelentă de a vă relaxa și de a vă distra!

Vă invităm să faceți clic pe „Următorul” de mai jos pentru a descoperi soluția de pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.