Início » ȘTIRI » Sparge codul zilei pentru a-ți testa IQ-ul, ai mai puțin de 20 de secunde la dispoziție!

Sparge codul zilei pentru a-ți testa IQ-ul, ai mai puțin de 20 de secunde la dispoziție!

Bine ați venit tuturor! Dacă îți plac puzzle-urile, testele de inteligență și alte teste de logică și gândire, atunci aceasta este provocarea pentru tine! Vei fi pus la încercare și va trebui să analizezi și să descifrezi imaginea pentru a găsi codul.

Provocările sunt foarte populare pe rețelele de socializare în aceste zile, iar provocarea de astăzi nu face excepție. Utilizatorii sunt încurajați să participe și să încerce să găsească codul analizând imaginea, care are 4 combinații greșite, dar care oferă indicii.

Codul care trebuie găsit este compus din 3 numere care nu sunt neapărat consecutive. Va trebui să rezolvi un puzzle pentru a obține rezultatul corect. Așa că pune-ți cunoștințele în practică și încearcă să găsești codul!

© Oanabi

 

Reguli de urmat pentru a rezolva provocarea

Pentru a reuși în această provocare, este esențial să observați și să vă concentrați. Trebuie să găsiți codul corect din 3 cifre. Pentru a găsi codul, trebuie să observați punctele colorate care sunt plasate după fiecare combinație de 3 numere.

Un punct negru înseamnă că unul dintre numere nu este prezent, un punct galben înseamnă că unul dintre numere este prezent, dar nu se află în căsuța corectă, iar un punct verde înseamnă că unul dintre numere este prezent în căsuța corectă.

Această provocare este de un nivel ușor, după cum arată cursorul de dificultate din imagine. Este posibil să trebuiască să încerci mai multe combinații înainte de a rezolva acest puzzle.

Vă rugăm să rețineți! Punctele colorate nu sunt așezate în ordine, așa că ai la dispoziție doar 20 de secunde pentru a găsi codul corect sau pentru a termina provocarea. Nu uita că fiecare secundă contează și fiecare greșeală te poate împiedica să rezolvi provocarea!

Lucrul cu mintea logică este un exercițiu important pentru a rămâne sănătos din punct de vedere mental. Creierul este un mușchi care, ca și alți mușchi, trebuie antrenat și stimulat pentru a funcționa corect.

Ghicitorile zilnice sunt o modalitate excelentă de a vă dezvolta mintea logică și abilitățile cognitive. Rezolvând ghicitorile zilnice, vă veți construi un repertoriu de cunoștințe pe care le puteți folosi pentru a analiza situațiile complicate pe care le veți întâlni în viață.

Exercițiile pentru creier promovează nu numai concentrarea și raționamentul logic, ci și creativitatea, intuiția și perspicacitatea. Cu acest tip de activitate, nu numai că veți rezolva puzzle-uri, dar veți găsi soluții inovatoare la probleme complexe și practice.

Faceți clic pe „Next” de mai jos pentru a vedea răspunsurile

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.