Início » ȘTIRI » Test de inteligență: Poți să determini care cub reprezintă exemplul în 30 de secunde?

Test de inteligență: Poți să determini care cub reprezintă exemplul în 30 de secunde?

Rezolvând acest test, vă puteți determina nivelul de spirit de observație.

Conteúdo

Exercițiul de astăzi este un cub cu două fețe și ne duce imediat cu gândul la cubul lui Rubik. Știați că cel mai mare cub rubik din lume are 33 de fețe și cântărește aproape 3,17 kg?

Creatorul său a avut nevoie de aproape 300 de ore, adică 12 zile și jumătate, pentru a-l rezolva. Astăzi, fiți siguri, provocarea este mai puțin complicată și este concepută atât pentru copii, cât și pentru adulți. Acesta vă va testa abilitățile de observație și analiză.

Cum se găsește cubul care reflectă perfect exemplul?

Acest test nu este o provocare insurmontabilă. Este accesibil tuturor, indiferent de vârstă sau de nivelul de inteligență. La prima vedere, pare dificil din cauza formelor și culorilor confuze. Va trebui să fiți cu ochii în patru.

© Oanabi

 

Tot ce trebuie să faceți este să vă folosiți abilitățile analitice și vizuale. Acest test este o ocazie excelentă de a vă testa abilitățile în timp ce vă distrați. Dar ai grijă, ai la dispoziție doar 30 de secunde pentru a găsi piesa care se potrivește cu exemplul.

Cum găsești piesa potrivită?

Dacă ați rezolvat deja cu succes un cub Rubik, va fi floare la ureche să găsiți piesa care se potrivește cu exemplul. Într-adevăr, acest joc preia ambițiile celebrului puzzle, încurajând și stimulând activitatea cerebrală.

Pentru a găsi piesa exemplu, va trebui să fiți cu ochii în patru. Va fi necesar să vă concentrați atenția și să evitați să clipiți.

Priviți cu atenție piesa centrală pe îndelete și apoi analizați în detaliu fiecare model. Ce forme și culori sunt reprezentate?

Apoi, încercați să găsiți aceste forme printre exemple și, cel mai important, verificați cum sunt plasate. Acest test este o modalitate excelentă de a vă dezvolta abilitățile vizuale și de a vă testa abilitățile analitice.

Nu uitați că testul este cronometrat și că aveți la dispoziție doar 30 de secunde.

Vă rugăm să faceți clic pe „Next” (Următorul) de mai jos pentru a vedea soluția pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.