Início » ȘTIRI » Test de IQ: Testați-vă vederea într-un mod distractiv prin intermediul testului. Care dintre aceste păsări este diferită de celelalte?

Test de IQ: Testați-vă vederea într-un mod distractiv prin intermediul testului. Care dintre aceste păsări este diferită de celelalte?

Antrenează-ți mintea și stimulează-ți ochii în timp ce te distrezi în această provocare vizuală!

Conteúdo

Rezolvarea din când în când a provocărilor cerebrale și vizuale ajută într-adevăr la îmbunătățirea nivelului de concentrare, a vitezei de gândire și a acuității vizuale.

Doriți să vă testați vederea și să vă bucurați de beneficiile testelor vizuale asupra creierului dumneavoastră?

Atunci vă sugerăm să rezolvați testul vizual de astăzi. Fă-te comod și pregătește-te să îți exersezi creierul pentru câteva minute!

Test vizual: „Care dintre aceste păsări este diferită de celelalte?

Proba vizuală de astăzi vă va testa acuitatea vizuală și concentrarea. Pentru a trece acest test, trebuie să vă acordați întreaga atenție jocului. Credeți că ne puteți impresiona? Dovedește-o, participând la această provocare!

Misiunea ta este să găsești singura pasăre din această imagine care nu seamănă cu nici o alta.

© Oanabi

 

La prima vedere, toate aceste păsărele par la fel, dar, de fapt, există o păsărică diferită de toate celelalte, care s-a ascuns în acest stol.

Aveți la dispoziție 15 secunde pentru a vă uita cu atenție la această imagine și la toate aceste păsări și pentru a o identifica.

Pare dificil, nu-i așa? Dar merită, pentru că este o modalitate de a-ți întări mintea. Sunteți gata să vă testați vederea? Joacă jocul!

Testul IQ: răspunsul corect

Cele 15 secunde au expirat. Este timpul să dezvăluiți răspunsul corect la acest test vizual.

Soluția

Dacă ați urmărit cu atenție, ați observat singura pasăre cu un singur picior din această imagine. Este pasărea din al doilea rând de jos în sus, în extrema dreaptă. O puteți vedea?

© Oanabi

 

Deci, ai văzut pasărea potrivită? Foarte bine dacă ai găsit-o. Asta te face un bun observator. Ochii și creierul tău sunt ascuțite și receptive. Pentru a vă îmbunătăți și mai mult abilitățile vizuale, nu ezitați să rezolvați puzzle-uri vizuale în mod regulat.

Dacă nu ați găsit la timp pasărea diferită, atunci ați picat testul IQ al zilei. Ar trebui să vă antrenați ochii și creierul pentru o perioadă limitată de timp pentru a vă obișnui să lucrați sub presiune. Pentru a face acest lucru, puteți să vizitați site-ul nostru și să jucați diferitele noastre teste de creier în timp ce vă distrați.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.