Início » ȘTIRI » Test de logică: ajută aburul să iasă din motor și găsește calea de ieșire

Test de logică: ajută aburul să iasă din motor și găsește calea de ieșire

Testează-ți logica și capacitatea de observație ajutându-l pe mecanic să scoată aburul din motor.

Conteúdo

Acest test de logică este foarte popular printre copii, dar și printre adulți. Este un joc distractiv de labirint sub forma unui camion. Este ușor de înțeles și poate fi făcut de oricine.

Prin urmare, puteți încerca să vă provocați prietenii pentru a vedea cum vă măsurați față de prietenii voștri. Sunteți gata să vă distrați în timp ce vă ascuțiți abilitățile intelectuale? Haideți să ne apucăm de treabă!

© Oanabi

 

Prezentarea testului logic

Testul de astăzi se prezintă sub forma unui labirint. Dacă vă uitați cu atenție la imagine, sarcina dumneavoastră este să găsiți calea corectă pentru a ajuta aburul să iasă din motor. Trebuie să te uiți cu atenție la imagine și să te gândești la toate posibilitățile.

Acest test este conceput pentru a vă provoca mintea. Îți poate testa capacitatea de concentrare și abilitatea vizuală. Ceea ce face ca acest joc să fie interesant este faptul că nu ai limită de timp. Așa că te poți gândi la calea corectă fără să te grăbești.

Cum poți găsi calea corectă?

Acest test este conceput pentru a vă îmbunătăți abilitățile de deducție și nivelul IQ-ului. Poți să te uiți la imagine și să fii atent, s-ar putea să existe capcane. Încercați pe cât posibil să vă concentrați și să eliminați toate sursele de distragere a atenției și de agitație.

Pentru a vă găsi drumul prin labirint puteți plasa degetul sau un pix pe calea pe care urmează să o urmați. Acest mic sfat vă poate ajuta să nu vă rătăciți. De asemenea, ar trebui să fiți metodic și să nu vă grăbiți pe prima cărare pe care o vedeți.

Vă invităm să dați click pe „Next” de mai jos pentru a descoperi soluția pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.