Conteúdo
Pe acest birou cu un computer pe el, ceva nu este în regulă. Știați că primul calculator electronic programabil avea o dimensiune de 170 de metri pătrați și cântărea 27 de tone?
A fost creat în 1945 și era capabil să rezolve toate problemele de calcul. Un fapt incredibil, având în vedere că cel mai mic calculator din lume în prezent, ThinkTiny, măsoară doar 0,04 milimetri cubi.
Ce nu este de apreciat la această imagine?
Acest test este un joc fascinant și provocator, potrivit pentru toate vârstele și nivelurile. Dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de logică și deducție, acesta este jocul potrivit pentru dumneavoastră. Dacă doriți să vă dezvoltați abilitățile analitice și de observație, acest joc este, de asemenea, pentru dumneavoastră.
Este un test amuzant care este conceput în primul rând pentru a vă distra. Acest joc vă provoacă să vă folosiți toate abilitățile, iar găsirea soluției vă va da un sentiment de satisfacție care vă va liniști pe tot parcursul zilei.
În plus, prin rezolvarea acestui tip de joc, veți fi mai predispus să găsiți soluții creative la obstacolele de zi cu zi. Acest joc poate fi jucat solo sau în grup, ceea ce vă permite, de asemenea, să concurați cu alte persoane.
Cum să rezolvăm această provocare?
Găsirea anomaliei din această imagine este o provocare distractivă și interesantă. Totuși, pentru a o face în 10 secunde, trebuie să fii atent. Folosindu-vă perspicacitatea și logica, puteți găsi cu ușurință eroarea.
Mai întâi de toate, faceți-vă timp să priviți imaginea în ansamblu. Încercați să identificați fiecare obiect și indiciu care v-ar putea conduce la soluție. Fiți conștienți de faptul că peste tot în cameră există scrieri care nu sunt acolo din întâmplare. Ia-ți timp să le citești pe fiecare și să le înțelegi semnificația.
Dacă în continuare nu vedeți nimic, schimbați-vă perspectiva, privind imaginea în mod diferit. Cu puțină răbdare și perspicacitate, puteți găsi anomalia prezentă în această imagine.
Soluția testului
În testul dat, anomalia este data care este diferită pe calculator și pe jurnal. Dacă ați reușit să găsiți anomalia, felicitări! Ați demonstrat că sunteți perspicace și că aveți o logică deosebită.
Dacă nu ați reușit să găsiți anomalia, nu vă descurajați. Există multe jocuri și exerciții similare pe site pentru a-ți dezvolta abilitățile analitice și deductive.