Início » ȘTIRI » Test de logică: Cine este suficient de inteligent pentru a găsi codul în 40 de secunde?

Test de logică: Cine este suficient de inteligent pentru a găsi codul în 40 de secunde?

Conteúdo

Bine ați venit la toți fanii de teste de logică și gândire! Astăzi vă vom oferi un puzzle foarte interesant care ar trebui să vă pună creierul la treabă și să vă testeze perspicacitatea.

În această provocare, va trebui să găsiți codul de 4 cifre dintr-o imagine. Imaginea conține 5 combinații greșite, dar oferă indicii.

Testele de logică sunt foarte populare pe rețelele sociale, deoarece pot fi distractive și provocatoare. În lumea de astăzi, plină de imagini și videoclipuri, aceste provocări pot fi ocazii perfecte pentru a vă distra și pentru a vă gândi la soluții creative.

Așadar, dacă ești pregătit pentru provocare și ești gata să găsești codul de 4 cifre, atunci nu mai aștepta și încearcă acest puzzle! Mult succes!

© Oanabi

 

Reguli pentru rezolvarea provocării

Pentru a reuși în această probă, este important să observați și să vă concentrați. Trebuie să găsiți codul de 4 cifre în conformitate cu următoarele reguli: după fiecare combinație de 4 cifre, se plasează puncte colorate.

Punctul alb înseamnă că una dintre cifre nu este prezentă, punctul galben înseamnă că una dintre cifre este prezentă, dar nu se află în căsuța corectă, punctul verde înseamnă că una dintre cifre este prezentă în căsuța corectă. Va trebui să recitiți fiecare combinație și să vă gândiți la ea.

Această provocare este de un nivel dificil, după cum arată cursorul de dificultate din imagine. Va trebui să ai răbdare și să fii perseverent pentru a găsi soluția și a reuși în misiunea ta.

Vă rugăm să rețineți! Punctele colorate nu sunt așezate în ordine și aveți la dispoziție doar 40 de secunde pentru a găsi codul sau pentru a finaliza provocarea. Așa că fii atent și asigură-te că te uiți la amplasarea punctelor înainte de a începe!

Găsirea codului corect pentru un puzzle poate părea descurajantă, dar în realitate poate fi mult mai amuzantă decât crezi. Folosește-ți logica pentru a găsi soluția și antrenează-ți creierul pentru a rezolva probleme.

Este important să vă amintiți că, atunci când încercați să găsiți codul corect, trebuie să înțelegeți cum sunt legate diferitele elemente ale puzzle-ului. Acest lucru înseamnă să te uiți la indicii și detalii care te pot ajuta să găsești soluția. În plus, încercați să asociați logic concepte și idei similare pentru a înțelege mai bine puzzle-ul și pentru a crea un model care vă va ajuta să găsiți codul.

De asemenea, este important să vă amintiți că nu este neapărat o întrebare limitată în timp – nu vă grăbiți și gândiți-vă la conceptele care stau la baza acesteia. În cele din urmă, asigurați-vă că vă uitați la fiecare element al puzzle-ului pentru a găsi codul corect și a reuși.

Provocarea a fost rezolvată!

V-am făcut să așteptați, iar acum suntem gata să dezvăluim codul zilei! Imaginea afișată conține codul care trebuie găsit și care este alcătuit din numere colorate.

Soluția a fost: 9167.

© Oanabi

 

Felicitări celor care au găsit-o în mai puțin de 40 de secunde! Sperăm că v-ați bucurat de această mică provocare și că v-ați bucurat să participați.

Am dezvoltat câteva jocuri distractive și amuzante pentru ca participanții noștri să le împărtășească cu prietenii și familia lor.

Dorim să îi încurajăm pe participanții noștri să își provoace prietenii și familia prin distribuirea acestui articol pe rețelele sociale. Petrecem mult timp pentru a crea și actualiza aceste jocuri și am fi onorați dacă ați distribui acest articol prietenilor și familiei dumneavoastră. Așadar, sunteți gata să acceptați această provocare?

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.