Início » ȘTIRI » Test de logică: Găsește codul din 3 cifre în mai puțin de 20 de secunde!

Test de logică: Găsește codul din 3 cifre în mai puțin de 20 de secunde!

Puzzle-ul de astăzi este un joc care îți va testa logica și reflexele. Trebuie să găsești codul din spatele unei imagini. Această imagine are 4 combinații greșite, dar care te pot ajuta să găsești codul. Pentru a face acest lucru, va trebui să vă storceți creierii și să analizați situația.

Jocurile de logică și de puzzle sunt foarte populare pentru că necesită o concentrare maximă și dezvoltă abilitățile cognitive. Fie că sunt sub formă numerică sau manuală, aceste teste sunt o modalitate excelentă de a vă ține capul ocupat și de a vă provoca.

În ultimii ani, provocările au devenit foarte populare pe rețelele sociale. Oamenilor le place să împărtășească puzzle-uri, ghicitori și exerciții matematice pentru a-și distra prietenii în timp ce își testează inteligența.

Astăzi, este un exercițiu de căutare a codului. Așadar, ești pregătit să accepți provocarea și să găsești codul?

© Oanabi

 

Reguli de urmat pentru a rezolva provocarea

Pentru a găsi codul de 3 cifre, trebuie să observați și să vă concentrați. Fiecare combinație de numere este urmată de puncte colorate care vă permit să elaborați o strategie.

  • punctul negru înseamnă că unul dintre numere nu este prezent.
  • punctul galben înseamnă că unul dintre numere este prezent, dar nu se află în căsuța potrivită.
  • punctul verde înseamnă că unul dintre numere este prezent în caseta corectă.

Aceasta este o provocare ușoară, după cum arată cursorul de dificultate din imagine. Cu toate acestea, trebuie să vă acordați timpul necesar pentru a vă uita la punctele colorate pentru a găsi combinația corectă și a trece proba.

Vă rugăm să rețineți! Punctele colorate nu sunt așezate în ordine. Aveți la dispoziție 20 de secunde pentru a găsi codul sau pentru a finaliza provocarea. Dacă nu reușiți să o faceți la timp, va trebui să o luați de la început.

Rezolvând acest puzzle vei putea găsi codul de 3 cifre și vei descoperi soluția pe pagina următoare!

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.