Início » ȘTIRI » Test de logică: Găsește codul din 3 cifre în mai puțin de 20 de secunde!

Test de logică: Găsește codul din 3 cifre în mai puțin de 20 de secunde!

Acest test este o bună ocazie de a-ți testa logica și abilitățile de gândire și de a vedea dacă poți găsi codul secret.

Puzzle-ul de astăzi este o provocare de logică și gândire care vă va cere să găsiți un cod de 3 cifre. Va trebui să analizezi imaginea de mai jos și să găsești codul corect din 4 combinații greșite care oferă indicii.

Testele și jocurile de logică și de gândire sunt foarte populare, deoarece suntem cu toții curioși și ne place să ne provocăm abilitățile intelectuale.

Provocările mentale sunt, de asemenea, foarte populare pe rețelele de socializare, deoarece îi încurajează pe jucători să găsească soluții creative la probleme.

Așadar, acest exercițiu vă va cere să vă folosiți imaginația pentru a găsi codul ascuns folosind indiciile furnizate. De asemenea, va trebui să fii atent la detalii pentru a găsi codul corect dintre cele 4 combinații greșite care îți sunt propuse.

Mult noroc!

© Oanabi

 

Reguli de urmat pentru a rezolva provocarea

Pentru a reuși în această provocare, trebuie să observați și să vă concentrați bine. Cheia pentru a găsi codul corect de 3 cifre este să respectați aceste reguli: puteți vedea puncte colorate plasate după fiecare combinație de 3 cifre.

  • punctul negru înseamnă că unul dintre numere nu este prezent.
  • punctul galben înseamnă că unul dintre numere este prezent, dar nu se află în căsuța corectă.
  • punctul verde înseamnă că unul dintre numere este prezent în caseta din dreapta.

Puteți vedea că această provocare este de nivel ușor, după cum arată cursorul de dificultate din imagine. Dacă vă uitați cu atenție la punctele colorate și vă gândiți la fiecare combinație, ar trebui să puteți găsi codul corect de 3 cifre.

Vă rugăm să rețineți! Punctele colorate nu sunt plasate într-o anumită ordine. Ai la dispoziție doar 20 de secunde pentru a găsi codul sau pentru a trece proba.

Este important să exersați gândirea logică și să găsiți soluții la puzzle-uri. Stimularea creierului vă ajută să vă mențineți memoria și mintea active și sănătoase.

Cu cât vă lucrați mai mult la abilitatea de a raționa logic, cu atât mai bine veți fi capabili să găsiți codul corect în puzzle-ul zilei.

Prin dezvoltarea gândirii logice, veți putea vedea lucrurile dintr-o perspectivă diferită și veți găsi soluții la problemele cu care vă confruntați.

În plus, prin obișnuința de a rezolva puzzle-uri și probleme complexe, vă veți consolida capacitatea de a gândi mai repede și mai eficient. Ca urmare, veți economisi timp și veți progresa în carieră sau în educație.

Faceți clic pe „next” de mai jos pentru a vedea soluția

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.