Início » ȘTIRI » Test de logică: Găsește codul din 3 cifre în mai puțin de 40 de secunde!

Test de logică: Găsește codul din 3 cifre în mai puțin de 40 de secunde!

Bine ați venit la puzzle-ul nostru al zilei! Aceasta este o ocazie unică de a vă testa logica și capacitatea de gândire.

Astăzi vă oferim un puzzle de logică și gândire. Trebuie să analizezi imaginea și să găsești codul ascuns de 3 cifre. Indiciile trebuie găsite în cele 5 combinații greșite care sunt prezentate.

Acest tip de test este foarte popular printre fanii jocurilor logice și de puzzle. Dificultatea constă în faptul că indiciile trebuie interpretate corect pentru a găsi codul corect.

Aceste tipuri de provocări sunt foarte populare pe rețelele de socializare și pot lua diferite forme, cum ar fi căutări de cuvinte, ghicitori, jocuri de ghicit sau teste vizuale. Aceste jocuri hrănesc curiozitatea și stimulează mintea pentru a încerca să găsească codul câștigător.

Scopul jocului este de a găsi codul de 3 cifre analizând imaginea și interpretând corect cele 5 combinații greșite prezentate. Așadar, ești gata să accepți provocarea și să găsești codul? Mult noroc!

© Oanabi

 

Reguli pentru rezolvarea testului IQ

Provocarea constă în găsirea unui cod din 3 cifre. Pentru a face acest lucru, trebuie să fiți atent și să vă concentrați bine. Este esențial să cunoști regulile pentru a rezolva acest puzzle.

După fiecare combinație de 3 numere, sunt plasate puncte colorate pentru a evalua dacă codul este corect sau nu.

  • Un punct negru înseamnă că unul dintre numere nu este prezent.
  • un punct galben înseamnă că unul dintre numere este prezent, dar nu se află în caseta corectă.
  • un punct verde înseamnă că unul dintre numere este prezent în caseta din dreapta.

Această provocare este de un nivel dificil, după cum arată cursorul de dificultate din imagine.

Pe scurt, pentru a reuși în această provocare și pentru a găsi codul corect de 3 cifre, trebuie să observați și să vă concentrați. Trebuie să vă faceți timp pentru a înțelege regulile și să fiți atenți la punctele colorate după fiecare combinație de 3 cifre.

Aveți grijă! Punctele colorate nu sunt așezate în ordine. Ai la dispoziție 40 de secunde pentru a găsi codul sau pentru a termina provocarea, așa că asigură-te că studiezi cu atenție fiecare punct pentru a câștiga.

Antrenarea creierului este esențială pentru buna funcționare a organismului. Este important să vă stimulați mintea și să vă folosiți logica pentru a vă îmbunătăți abilitățile cognitive și intelectuale.

Lucrând la puzzle-uri și coduri precum cel din puzzle-ul de astăzi, vă puteți antrena în rezolvarea problemelor complexe și în gândirea mai rapidă.

În plus, exersând găsirea codului corect, vă îmbunătățiți memoria și capacitatea de a lua decizii mai ușor.

Vă rugăm să faceți clic pe „Next” (Următorul) de mai jos pentru a vedea soluția pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.