Início » ȘTIRI » Test de logică: Găsește codul din 3 cifre în mai puțin de 60 de secunde!

Test de logică: Găsește codul din 3 cifre în mai puțin de 60 de secunde!

Bine ați venit în lumea puzzle-urilor și a provocărilor! Testele de logică și de gândire sunt activități interesante care îți stimulează mintea și te ajută să îți îmbunătățești abilitățile cognitive.

Conteúdo

În acest puzzle al zilei, misiunea ta este să găsești codul din 3 cifre folosind imaginea care are 5 combinații greșite, dar care oferă indicii. Provocările ca aceasta sunt foarte populare pe rețelele de socializare și încurajează oamenii să găsească soluții creative și să își îmbunătățească abilitățile de rezolvare a problemelor. Să vedem cum găsim codul analizând imaginea. Este timpul să începem!

© Oanabi

Reguli pentru rezolvarea testului IQ

Pentru a reuși în această provocare, trebuie să observați și să vă concentrați. Regulile sunt următoarele: codul este format din 3 numere și fiecare combinație de 3 numere este însoțită de puncte colorate.

Punctul negru înseamnă că unul dintre numere nu este prezent, punctul galben înseamnă că unul dintre numere este prezent, dar nu se află în caseta din dreapta, iar punctul verde înseamnă că unul dintre numere este prezent în caseta din dreapta.

Cu aceste puncte colorate, trebuie să găsești combinația potrivită pentru a găsi codul și a trece astfel de probă. Această provocare este de un nivel dificil, după cum arată cursorul de dificultate din imagine.

Trebuie să observi și să te concentrezi pentru a găsi codul din 3 cifre, analizând punctele colorate care sunt puse la dispoziție după fiecare combinație de 3 cifre. Trebuie să găsești combinația potrivită pentru a trece proba.

Vă rugăm să rețineți! Punctele colorate nu sunt așezate în ordine, așa că trebuie să le urmărești cu atenție pentru a termina provocarea sau pentru a găsi codul. Aveți la dispoziție 60 de secunde pentru a face acest lucru.

Găsirea codului într-un puzzle poate părea uneori dificilă, dar dacă îți folosești mintea logică și abilitățile analitice, vei găsi mai ușor soluția. Creierul este un „mușchi” care trebuie antrenat pentru a se menține activ și în formă. Rezolvând puzzle-uri, vă îmbunătățiți abilitatea de a rezolva probleme și de a nu accepta doar prima soluție care apare. Deveniți mai reflexiv și mai capabil să găsiți soluții inovatoare la probleme complexe. În plus, lucrând la mintea logică și rezolvând puzzle-uri, vă îmbunătățiți concentrarea și memoria, ceea ce poate fi foarte util în viața de zi cu zi.

Dezvăluiți codul în mai puțin de 60 de secunde: Soluția

Stai puțin, suntem pe cale să dezvăluim codul zilei! Imaginea de mai jos conține soluția pe care o căutăm. Numerele care alcătuiesc codul sunt încercuite în culori pentru a vă ajuta.

Felicitări tuturor celor care au reușit să găsească codul: 314!

Suntem impresionați de rapiditatea și capacitatea dumneavoastră de a rezolva această provocare!

© Oanabi

Sunteți în căutarea unei provocări?

Atunci de ce să nu-ți provoci prietenii și familia prin distribuirea acestui articol? Petrecem mult timp construind jocuri distractive pe care să le jucați în fiecare zi și ne-ar plăcea ca acest articol să fie distribuit pe rețelele sociale. Faceți pasul cel mare și ajutați-ne să împărtășim divertismentul pe care îl oferim!

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.