Início » ȘTIRI » Test de logică: Găsește numărul lipsă din ultimul cerc în mai puțin de 30 de secunde

Test de logică: Găsește numărul lipsă din ultimul cerc în mai puțin de 30 de secunde

Deosebit de amuzant și distractiv, acest test de logică îți solicită abilitățile matematice.

Conteúdo

Testele de logică sunt foarte bune pentru a vă stimula creierul și pentru a vă face neuronii mai activi. Provocarea de astăzi a fost special concepută pentru a vă stimula inteligența, gândirea și abilitățile analitice. Este puzzle-ul perfect pentru a-ți antrena creierul și în același timp îți îmbunătățește abilitățile de gândire logică.

Prezentare generală a testelor logice

Provocarea de astăzi este deosebit de simplă și vă dezvoltă abilitățile. Acesta face apel la abilitățile dumneavoastră analitice și creative. Acest test de logică este perfect pentru distracție și relaxare cu familia, prietenii sau colegii.

Rezolvarea acestui puzzle îți va antrena creierul să gândească analitic și să ia decizii raționale. De asemenea, vă puteți stimula creativitatea, îmbunătățindu-vă în același timp memoria și atenția.

Testul de logică care vă este prezentat este de a găsi numărul lipsă din ultimul cerc. În imagine puteți vedea trei cercuri cu numere în interior.

© Oanabi

 

În primul și al doilea cerc, rezultatul este deja dat. Obiectivul tău este să găsești numărul care trebuie plasat pe semnul de întrebare în 30 de secunde. Pentru a găsi rezultatul potrivit, trebuie să fiți foarte inteligent și să gândiți pe picioarele dumneavoastră.

Sfaturi pentru a vă ajuta

Pentru a rezolva acest test de logică, trebuie mai întâi să te uiți cu atenție la imagine și să analizezi numerele de pe ea.

Nu ezitați să vă uitați la rezultatele deja date în primele două cercuri pentru a încerca să găsiți răspunsul corect. Este vorba de a vă folosi capacitatea logică, simțul observației și cunoștințele de matematică.

Vă rugăm să faceți clic pe „Next” (Următorul) de mai jos pentru a vedea soluția pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.