Início » ȘTIRI » Test de logică: Mută două chibrituri pentru a forma șapte triunghiuri

Test de logică: Mută două chibrituri pentru a forma șapte triunghiuri

Acest test de logică va fi foarte benefic pentru creierul tău, dar și pentru sănătatea ta mentală.

Conteúdo

Această probă este unul dintre testele IQ concepute pentru a evalua nivelul de înțelegere și nivelul tău intelectual.

Acest tip de test ajută la identificarea punctelor forte și a punctelor slabe ale unei persoane. Este un test de logică în care ți se cere să formezi 7 triunghiuri prin mutarea a doar 2 chibrituri.

© Oanabi

 

Prezentarea testului de logică: mutați 2 chibrituri pentru a forma 7 triunghiuri

Folosite pentru a măsura inteligența, testele de IQ implică rezolvarea de puzzle-uri și provocări.

Aceste teste sunt o modalitate excelentă de a stimula gândirea logică, creativitatea și abilitățile de rezolvare a problemelor. De asemenea, ele pot contribui la îmbunătățirea abilităților analitice și cognitive.

Testele IQ sunt cunoscute pentru numeroasele lor virtuți în menținerea creierului tânăr. Rezolvarea acestor puzzle-uri ajută la întărirea legăturilor existente între celulele creierului dumneavoastră, permițând generarea de noi relații.

Aceste provocări sunt deosebit de utile pentru îmbunătățirea memoriei pe termen scurt. Ele ajută, de asemenea, la îmbunătățirea rezolvării problemelor și a abilităților generale de raționament.

Așadar, efectuarea câtorva minute de teste IQ pe zi ar putea îmbunătăți considerabil nivelul IQ-ului dumneavoastră.

Provocarea de astăzi este un test de logică ce constă în mutarea a 2 chibrituri de un model predefinit pentru a forma 7 triunghiuri. Obiectivul tău va fi să cauți și să găsești o modalitate de a repoziționa chibriturile pentru a obține 7 triunghiuri.

Acest puzzle este destul de dificil, deoarece îți cere să muți doar 2 chibrituri, iar acestea nu pot fi tăiate sau îmbinate.

Pentru a trece acest test de logică, este important să vă concentrați. Nu ezitați să vă luați timp pentru a observa și studia diferitele posibilități. Deoarece nu există o limită de timp, puteți testa în liniște toate posibilitățile pe care le-ați găsit.

Puneți la punct o strategie bună pentru a rezolva acest test de logică în doar două mutări. Răbdarea și organizarea sunt, așadar, esențiale pentru a reuși în acest puzzle.

Răspunsul la testul de logică: formează 7 triunghiuri în două mutări

Ați reușit să formați toate cele 7 triunghiuri? Felicitări! Mutarea a doar două chibrituri nu a fost ușoară. Nu ezitați să faceți și alte puzzle-uri pentru a vă ascuți și mai mult abilitățile.

Pentru a rezolva acest puzzle, a trebuit să mutați cele două chibrituri în partea de jos. Imaginea din grila de răspuns te va ajuta să înțelegi cum să le poziționezi corect.

© Oanabi

 

Nu vă descurajați dacă nu reușiți să formați cele 7 triunghiuri. Este nevoie doar de puțină practică și vei putea rezolva orice test de IQ.

Exersarea regulată este bună pentru sănătatea creierului.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.