Início » ȘTIRI » Test de logică: Rezolvați acest test completând triunghiurile goale cu numere de la 1 la 6 și asigurați-vă că fiecare hexagon conține șase semne diferite.

Test de logică: Rezolvați acest test completând triunghiurile goale cu numere de la 1 la 6 și asigurați-vă că fiecare hexagon conține șase semne diferite.

Dacă doriți să vă testați abilitățile de rezolvare a problemelor, atunci acesta este testul potrivit pentru dumneavoastră.

Conteúdo

Este foarte posibil să ne facem o idee despre capacitatea dumneavoastră de a raționa logic. Acesta este scopul testului pe care vi-l vom da astăzi. Acesta poate implica numere, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii bun la matematică pentru a-l rezolva.

Care este testul de logică de astăzi?

Din imaginea oferită mai jos, va trebui să completezi triunghiurile goale cu numere de la 1 la 6. Apoi, trebuie să te asiguri că fiecare hexagon conține doar 6 numere diferite.

Acest test de puzzle este asemănător cu un sudoku, dacă ați avut vreodată ocazia să faceți unul.

© Oanabi

 

Ce rost are să faci acest test de logică?

Pentru a rezolva acest test, nu veți avea nevoie doar de abilități excelente de raționament. Trebuie, de asemenea, să vă puteți aminti fiecare număr care a fost deja plasat.

Aceasta este singura modalitate de a evita repetarea în cadrul unui singur hexagon. Cu alte cuvinte, făcând această provocare în mod regulat, veți avea o memorie remarcabilă.

Răspuns: aici este soluția jocului

Uitați-vă la imaginea de mai jos pentru a vedea soluția la puzzle. Apoi comparați rezultatele cu cele găsite de dvs. Ați nimerit-o?

© Oanabi

 

Îi felicităm pe cei care au găsit răspunsurile corecte. Acest lucru indică faptul că sunteți mult mai buni la rezolvarea problemelor.

Pentru cei care au eșuat, este foarte recomandat să exerseze prin acceptarea altor provocări.

Invită-ți prietenii să își testeze abilitățile de logică

Împărtășiți acest test de logică cu prietenii dvs. prin intermediul rețelelor sociale. Să știți că vă puteți distra cu toții împreună rezolvând aceste teste.

 

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.