Início » ȘTIRI » Test de matematică: Găsește valoarea fiecărei pălării în mai puțin de 60 de secunde dacă ești bun la matematică!

Test de matematică: Găsește valoarea fiecărei pălării în mai puțin de 60 de secunde dacă ești bun la matematică!

Fiecare pălărie are o valoare proprie, găsește-le!

Conteúdo

Testul de astăzi este de a găsi valoarea fiecărui capac. Ești bun la matematică sau meriți o șapcă? Știați că șapca de țapinar a existat cu adevărat și că a fost interzisă abia în 1806? Acest lucru s-a datorat faptului că era considerată o pedeapsă disprețuitoare și ridicolă pentru cel care o purta. Găsește răspunsul corect la acest test și evită această propoziție.

Cum puteți afla valoarea fiecărei șepci?

Acest test de matematică este o modalitate excelentă de a vă exercita mintea analitică și de a vă dezvolta abilitățile matematice. Necesită o anumită gândire și deducție pentru a găsi răspunsul corect.

Găsirea valorii fiecărei cupe necesită, de asemenea, cunoașterea operațiilor matematice de bază, cum ar fi adunarea, scăderea, înmulțirea și împărțirea.

© Oanabi

 

Jucând această provocare matematică îți poți îmbunătăți abilitățile mentale și poți învăța să calculezi mai repede. Cu puțină practică și determinare, acest tip de joc va fi o joacă ușoară pentru tine.

Ce operații trebuie să faci?

Pentru a găsi soluția la această problemă, este esențial să urmați o abordare metodică. În primul rând, este necesar să analizați operațiile în ansamblu și să descompuneți fiecare linie. Acest lucru vă poate ajuta să găsiți mai rapid soluția și să înțelegeți mai bine cerințele testului.

Apoi, analizați informațiile disponibile și datele vizibile pentru a stabili o soluție. În cazul următor, sunt evidențiate scăderea și adunarea. Printr-o analiză amănunțită a datelor din fiecare linie, puteți deduce soluțiile.

În cele din urmă, este esențial să verificați dacă fiecare răspuns este adaptabil la linia anterioară sau următoare. Dacă este, ați trecut testul. Cu această abordare metodică, puteți găsi soluția în mai puțin de 60 de secunde.

Soluția la acest test

Rezultatul operațiunii finale este 81. Aveți același rezultat? Foarte bine, a fost dificil, dar cu o strategie bună ați reușit.

Dacă nu ai răspunsul, urmărește explicațiile noastre de mai jos:

Prima linie: 4 x 9 = 36 ;

A doua linie: 4 + 6 = 10 ;

A treia linie: 3 x (9 + 9) = 54.

Prin urmare, ultima operație este : 3 + ((4 + 9) x 6) = 81

Sperăm că veți urma metoda noastră pentru viitoarele teste de acest tip. Pe curând!

© Oanabi
Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.