Início » ȘTIRI » Test de matematică: Sunteți capabili să determinați valoarea fiecărui obiect în mai puțin de 60 de secunde?

Test de matematică: Sunteți capabili să determinați valoarea fiecărui obiect în mai puțin de 60 de secunde?

Aceste obiecte au o valoare numerică, tu trebuie să le găsești!

Conteúdo

În testul de matematică de astăzi, trebuie să afli cât de mult corespund câinele și peștele. Un fapt neobișnuit aduce aceste două animale împreună, este povestea unui buldog care s-a împrietenit cu un biban negru într-un iaz din Las Vegas.

S-au plăcut la prima vedere și în fiecare zi câinele își duce stăpânul la iaz pentru ca acesta să-și poată vedea prietenul. O poveste neobișnuită care dovedește că animalele au sentimente.

Cât de mult le corespund peștele și câinele?

Acest test este foarte simplu pentru adulți, dar un pic mai complicat pentru cei mici. De aceea, este dedicat copiilor.

Dacă aveți un copil în școala primară și doriți să le îmbunătățiți abilitățile matematice, dați-le un telefon. Jucând acest test, copiii dvs. vor avea ocazia să-și consolideze abilitățile de matematică și, poate, să dobândească o mai mare apreciere pentru acest subiect.

© Oanabi

 

Dacă obțin rezultatul corect, vor fi capabili să rezolve probleme, să analizeze mai bine și să gândească mai departe. Acest joc este, de asemenea, o oportunitate de învățare distractivă și eficientă pentru ca ei să devină mai competenți în matematică.

Cum se rezolvă acest puzzle?

Pentru ca copilul dumneavoastră să treacă acest test, este important să îi acordați timpul necesar pentru a rezolva puzzle-ul pe cont propriu. Cu toate acestea, îi puteți ghida oferindu-le îndrumare sau puțin sprijin dacă este necesar. De asemenea, ei pot folosi notițe și un creion. În mod similar, utilizarea unui calculator poate fi utilă pentru a accelera procesul.

Cu toate acestea, este esențial ca copilul dumneavoastră să rămână concentrat pe tot parcursul puzzle-ului. Deoarece timpul este limitat la 60 de secunde, fiecare secundă contează și copilul dumneavoastră trebuie să fie capabil să lucreze rapid pentru a găsi răspunsul în timp util. Haideți să pornim cronometrul și să ne apucăm de treabă! Soluția acestui test

Peștele valorează 30, iar câinele valorează 10.

A obținut copilul dumneavoastră răspunsul corect? Felicitări, este bun la matematică și ar trebui să fiți mândru de el. Dacă nu, îndrăznim să sperăm că tu ai răspunsul? Dacă nu, iată operațiile pe care trebuia să le găsești.

Prima linie: 30 + 30 + 10 = 70

A doua linie: (30 + 30) – 10 = 50

Ultima linie: 30 x 10 = 300

© Oanabi

 

Capcana acestui puzzle este că trebuia să numărați peștii x 2 în al doilea rând.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.