Início » ȘTIRI » Test de observație: ai la dispoziție doar 30 de secunde pentru a găsi 8 diferențe între aceste două fotografii!

Test de observație: ai la dispoziție doar 30 de secunde pentru a găsi 8 diferențe între aceste două fotografii!

Testele vizuale sunt un mod distractiv și interactiv de a vă testa atenția, percepția vizuală și memoria.

Astăzi, vă propunem jocul diferențelor dintre două imagini. Va trebui să găsiți 8 diferențe între două imagini cu o familie în grădina casei lor în mai puțin de 30 de secunde. Acest joc este conceput pentru tineri și bătrâni și este foarte distractiv de jucat cu familia și prietenii.

Pentru a câștiga acest joc, va trebui să te uiți cu atenție la fiecare imagine și să găsești detalii care nu sunt identice în fiecare imagine. Imaginile pot fi foarte asemănătoare, așa că va trebui să
deci va trebui să aveți răbdare și să fiți precis. Dacă vei reuși să găsești toate diferențele, vei fi recompensat! Așadar, ești pregătit pentru această provocare? Haideți să ne jucăm!

Fă testul IQ: 30 de secunde pentru a găsi cele 8 diferențe!

 

© Oanabi 

 

Ești pregătit pentru provocare? Pune-ți la încercare abilitățile de observație și încearcă să găsești cele 8 diferențe între aceste două imagini cu o familie drăguță în grădină.
Ai la dispoziție doar 30 de secunde pentru a găsi cât mai multe diferențe înainte ca timpul să se termine! Deci, ești pregătit pentru această provocare vizuală?

Pentru a câștiga această provocare, trebuie să te uiți cu atenție și să te concentrezi să găsești cele 8 diferențe între aceste două imagini similare.

Priviți cu atenție fiecare imagine și găsiți cele 8 diferențe care corespund obiectelor, culorilor și pozițiilor diferite. Gândiți critic și priviți fiecare imagine în detaliu pentru a găsi fiecare diferență.

Dacă vă blocați, încercați să căutați un mic detaliu care ar putea face diferența! Ce veți găsi?

Vă invităm să faceți clic pe „Next” de mai jos pentru a afla soluția pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.