Início » ȘTIRI » Test de observație: Vei reuși să găsești cele 3 diferențe dintre aceste două fotografii în mai puțin de 30 de secunde?

Test de observație: Vei reuși să găsești cele 3 diferențe dintre aceste două fotografii în mai puțin de 30 de secunde?

Acest test de diferență vă permite să vă evaluați nivelul de observator și veți putea, de asemenea, să vă măsurați abilitățile cognitive și inteligența.

Conteúdo

Jocul erorilor sau testul de diferență este un test utilizat în mod obișnuit pentru a evalua IQ sau nivelul de inteligență. Înainte se găsea în reviste și ziare, dar în zilele noastre există nenumărate jocuri cu 7 greșeli pe rețelele de socializare.

Cu acest test trebuie să căutați doar 3 diferențe, respectând calendarul predefinit. Testul de IQ este un test care vă permite, de asemenea, să aflați despre anumite trăsături de caracter. Rămâneți concentrat pentru a descoperi rapid diferențele cu acest test.

Detalii despre testul IQ

În timp ce vă distrați și căutați 3 diferențe între aceste 2 imagini, vă veți evalua abilitățile cognitive și inteligența. Imaginile arată 2 surori care fac prăjituri.

© Oanabi

Dacă imaginile par identice, nu vă uitați doar la ele. Trebuie să te uiți la fiecare detaliu pentru a găsi cele 3 diferențe. Pentru a le găsi, trebuie să rămâi concentrat și să nu te stresezi. În total, ai la dispoziție 30 de secunde pentru a le găsi.

Soluția testului IQ

Cele 30 de secunde au expirat! Acum este timpul să verifici răspunsurile corecte!

Privește imaginea de mai jos pentru a afla soluția acestui puzzle vizual.

© Oanabi

Cât de atent ești?

Cu cât le găsiți mai repede, cu atât sunteți mai ager, mai concentrat și cu atât mai bună vă este memoria. Ți-ai folosit bine puterea creierului, finalizând provocarea în cel mai scurt timp posibil. Dacă nu, trebuie să exersați și să faceți mai multe teste de diferență pentru a vă îmbunătăți.

De asemenea, s-ar putea să nu fiți suficient de minuțios. La urma urmei, doar practica poate îmbunătăți abilitățile de discriminare vizuală și optimiza concentrarea.

Testul IQ este o evaluare a nivelului de inteligență. Aveți nevoie de ea pentru a vă prezice performanța profesională sau pentru a prezice succesul copiilor dumneavoastră la școală.

În lumea muncii, acesta completează documentele de candidatură, inclusiv evaluările, rezultatele pe teren și CV-ul. Acesta este prezentat în timpul unui proces de mobilitate sau de recrutare pentru a recunoaște punctele forte și punctele slabe ale unui candidat. Datorită acestui test IQ, recrutorul este liber să vă includă sau nu în echipa sa.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.