Início » ȘTIRI » Test de observație: Veți reuși să găsiți cele 7 diferențe dintre cele două imagini în mai puțin de 40 de secunde?

Test de observație: Veți reuși să găsiți cele 7 diferențe dintre cele două imagini în mai puțin de 40 de secunde?

Testează-ți ochii și abilitățile de observație și vezi dacă poți găsi toate diferențele înainte de expirarea timpului.

Testele vizuale sunt unul dintre cele mai populare jocuri pentru oameni de toate vârstele. Jocul zilei este un clasic în acest domeniu și constă în a găsi cele 7 diferențe între două imagini reprezentând trei fete pe schiuri iarna, în mai puțin de 40 de secunde.

Acest joc îți va testa abilitatea de a observa și de a găsi rapid detalii subtile. Este distractiv și provocator și vă va învăța să recunoașteți nuanțele subtile dintre imagini.

Acest test vizual vă va pune la încercare abilitățile și vă va cere să vă uitați atent la imagini pentru a găsi diferențele.

Va trebui să găsești lucruri ascunse, cum ar fi diferite culori, obiecte sau chiar expresii faciale pe fetele care schiază iarna.

Veți avea la dispoziție 40 de secunde pentru a găsi toate diferențele posibile între cele două imagini. Acesta este momentul perfect pentru a-ți testa acuitatea vizuală, atenția la detalii și viteza de reacție!

Acceptă provocarea și găsește cele 7 diferențe!

Aveți ceea ce vă trebuie pentru a accepta provocarea vizuală? Dacă da, atunci ești gata să înfrunți frigul și să găsești cele 7 diferențe dintre aceste 3 fete pe schiuri în mai puțin de 40 de secunde!

© Oanabi

 

Testează-ți ochii și capacitatea de observație și vezi dacă poți găsi toate diferențele înainte de expirarea timpului. Încearcă să nu faci prea multe greșeli și bate-ți propriul record trecând prin provocare de mai multe ori! Ia-ți curajul în ambele mâini și acceptă această provocare vizuală!

Treceți în revistă fiecare imagine și comparați culorile, formele, hainele și chiar expresiile faciale. Luați-vă timp să vă uitați cu atenție la fiecare detaliu și nu vă va lua mai mult de 40 de secunde pentru a găsi toate diferențele!

Faceți clic pe „Next” (Următorul) de mai jos pentru a vedea soluția pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.