Início » ȘTIRI » Test de personalitate: ceea ce vezi mai întâi dezvăluie modul în care îți gestionezi emoțiile

Test de personalitate: ceea ce vezi mai întâi dezvăluie modul în care îți gestionezi emoțiile

Conteúdo

Testele de personalitate sunt instrumente foarte utile pentru a înțelege modul în care o persoană percepe lumea. Ele pot ajuta la aflarea mai multor informații despre sine, la găsirea răspunsurilor la întrebări personale și la identificarea punctelor forte și a punctelor slabe ale unei persoane.

Testele de personalitate sunt adesea utilizate în recrutare, diagnostic clinic și orientare profesională.

Acest test este un instrument foarte practic care le permite participanților să descopere modul în care își gestionează emoțiile.

© Oanabi

 

Ce dezvăluie privirea ta asupra feței unui bărbat?

Dacă vedeți prima dată fața unui bărbat atunci când vă uitați la o imagine, aceasta dezvăluie multe despre personalitatea dumneavoastră. Persoanele care au această viziune tind să fie foarte atente la ceilalți și să prețuiască relațiile interpersonale.

De obicei, sunt mai deschise la comunicare și știu să vorbească despre lucruri dificile. Sunt adesea foarte empatici și pot înțelege cu ușurință ce simt ceilalți. Aceste persoane sunt foarte sensibile la emoțiile celorlalți și pot avea dificultăți în a lua propriile decizii.

Ce dezvăluie viziunea ta despre oi?

Dacă prima dată când vedeți oaia atunci când vă uitați la o imagine, aceasta dezvăluie unele informații despre personalitatea dumneavoastră. Persoanele cu această viziune tind să fie mai introspective și preferă să petreacă timp singure pentru a se gândi.

Sunt, în general, mai intuitive și pot avea idei originale care nu sunt imediat înțelese de ceilalți. Acestor persoane nu le pasă prea mult de ceea ce cred ceilalți și preferă să își urmeze propria intuiție. Cu toate acestea, le poate fi dificil să-și exprime sentimentele.

Ce dezvăluie viziunea ta despre un cioban?

Dacă vedeți pentru prima dată un cioban atunci când vă uitați la o imagine, aceasta dezvăluie multe despre personalitatea dumneavoastră. Persoanele care au această viziune au tendința de a fi foarte pragmatice și organizate.

De obicei, sunt foarte responsabili și pot înțelege cu ușurință limitele și regulile necesare pentru a-și atinge obiectivele. Aceste persoane sunt foarte conștiente de modul în care acțiunile lor afectează mediul în care trăiesc și fac tot posibilul să ia deciziile corecte. Uneori se pot simți oprimate de responsabilitățile lor.

Ce dezvăluie viziunea ta asupra caselor?

Dacă prima dată când vedeți casele atunci când priviți o imagine, aceasta dezvăluie o serie de lucruri despre personalitatea dumneavoastră. Persoanele care au această viziune tind să fie mai sensibile la detalii și să fie atente la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.

De obicei, sunt foarte creative și pot găsi soluții inovatoare la problemele pe care le întâlnesc. Aceste persoane sunt foarte conștiente de nuanțele subtile ale situațiilor și știu cum să facă față situațiilor dificile. Cu toate acestea, pot fi prea critici cu ei înșiși și le este greu să accepte criticile.

Știați că? Jean Oury

Jean Oury a fost un psiholog francez și susținător al abordării instituționale, născut în 1921 la Paris și decedat la 21 mai 2007 la Montigny-le-Bretonneux. În 1958 a fondat Școala de psihologie instituțională (EPI), care s-a dezvoltat în toată Franța.

A publicat, de asemenea, numeroase lucrări despre teatru și artă, printre care „Psihologie și artă: jocul metaforelor” (1995) și „Teatru și psihanaliză” (1996).

Punctul culminant al activității sale este faptul că Jean Oury a contribuit la crearea revistei L’institution psychiatrique în 1977, care a fost publicată timp de peste 35 de ani.

Vă mulțumim că ați făcut acest test și ați descoperit ce ar putea dezvălui prima impresie despre modul în care vă gestionați emoțiile!

Fiți alături de noi mâine la Radiotips pentru un nou test! Nu uitați să îl distribuiți cu prietenii dumneavoastră! Acest test este conceput pentru a vă distra și nu are nicio valoare științifică.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.