Início » ȘTIRI » Test IQ: Află ce oră ar trebui să afișeze cel mai nou ceas în doar 60 de secunde?

Test IQ: Află ce oră ar trebui să afișeze cel mai nou ceas în doar 60 de secunde?

Folosește-ți mintea analitică pentru a găsi timpul!

Conteúdo

În testul de astăzi, va trebui să aflați ce oră ar trebui să afișeze ultimul ceas. Știați că ora a apărut cu mult timp în urmă? În antichitate, egiptenii foloseau un ceas solar pentru a măsura timpul, în timp ce babilonienii foloseau un ceas cu apă.

Ideea era de a împărți timpul în funcție de mișcarea soarelui, pentru a ține evidența zilei. Fără timp, modul nostru de viață ar fi mai puțin convenabil, vă lăsăm să vă imaginați.

Cum să găsiți ora corectă?

Acest test este un adevărat puzzle. Vă provoacă mintea analitică. Pentru a-l trece, trebuie să vă concentrați din greu și să vă folosiți cu înțelepciune abilitățile intelectuale pentru a ajunge la răspunsul corect. Trebuie să folosești deducția, raționamentul logic și perspicacitatea.

© Oanabi

 

Nu vă lăsați descurajat de complexitatea sa. Dacă vă descurcați bine, vă puteți dezvolta mai multe abilități. Îți îmbunătățește abilitățile analitice și îți dezvoltă vigilența mentală. Ajută, de asemenea, la determinarea potențialului tău intelectual, deoarece acest tip de puzzle este adesea folosit în testele de IQ.

Cum găsiți calculul care vă va da timpul potrivit?

Pentru a găsi timpul pe ultimul ceas, este important să adoptați o abordare analitică. În primul rând, trebuie să vă uitați cu atenție la întreaga imagine. Acesta este un joc destul de complex, deoarece nu este vorba pur și simplu de a adăuga sau de a scădea un anumit număr de ore, ci mai degrabă de a găsi legătura logică între fiecare ceas.

Fiecare dintre ceasurile din imagine arată o oră diferită, în funcție de ora anterioară. Așadar, pentru a găsi ora ultimului ceas, trebuie să găsiți acea legătură și să aplicați aceeași logică.

Examinând cu atenție fiecare ceas, observând schimbările de la nivelul acelor și folosind o logică clară și precisă, este posibil să rezolvați această provocare matematică interesantă.

Soluțiile la acest test

Acest joc a fost deosebit de complicat, nu-i așa?

Pentru a găsi ora ultimului ceas, a fost necesar să găsim logica care trebuia să mute înapoi minutele.

Într-adevăr, a fost necesar să ne întoarcem cu o oră și zece minute înapoi între primul și al doilea ceas, apoi cu o oră și douăzeci de minute între al doilea și al treilea ceas, și cu o oră și treizeci de minute între al treilea și al patrulea ceas.

Din această deducție, pentru a obține ora corectă pentru ultimul ceas, este suficient să ne întoarcem cu o oră și patruzeci de minute înapoi.

© Oanabi

 

Dacă ați ajuns la acest raționament, înseamnă că aveți un IQ destul de ridicat și sunteți gata să faceți un test IQ complet. Ne vedem atunci la următorul test.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.