Início » ȘTIRI » Test IQ: Ai 60 de secunde pentru a găsi elementele ascunse în această imagine!

Test IQ: Ai 60 de secunde pentru a găsi elementele ascunse în această imagine!

Trebuie să găsești obiectele ascunse care sunt împrăștiate în această imagine

Conteúdo

În acest târg cu susul în jos, trebuie să cauți obiecte și animale ascunse.

Știați că, potrivit unui studiu, ne petrecem în medie aproape două luni din viață căutând obiecte pierdute, cum ar fi chei, telecomenzi sau brichete? O cifră care îi poate lăsa pe mulți oameni perplecși.

În testul de astăzi, aveți la dispoziție 60 de secunde pentru a găsi o varietate de obiecte, dar și animale din această imagine.

© Oanabi

 

Cum găsești toate obiectele ascunse?

Dacă sunteți în căutarea unei activități distractive care vă poate ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți acuitatea vizuală, atunci încercați acest test de observație.

Obiectele ascunse în această imagine sunt plasate în locuri improbabile, unde sunt greu de observat. Această dificultate face ca acest joc să fie și mai interesant și oricine îl poate juca.

Pentru a trece acest test, este important să vă concentrați și să vă acordați timpul necesar pentru a examina fiecare zonă a imaginii. Pentru început, luați un moment pentru a privi imaginea în ansamblu, astfel încât să înțelegeți mai bine cu ce aveți de-a face.

Vă rugăm să rețineți că acest test trebuie finalizat în mai puțin de 60 de secunde și nu mai mult. Dacă reușiți să treceți în limita de timp, este posibil să indicați câteva puncte importante pe care le puteți citi la sfârșitul testului.

Unde sunt elementele ascunse?

Dacă ați reușit să găsiți toate elementele ascunse în această imagine, felicitări! Acest lucru indică faptul că aveți o bună capacitate de observație și o acuitate vizuală bine dezvoltată.

Într-adevăr, jocurile de acest gen sunt concepute pentru a vă stimula creierul și vederea, forțându-vă să vă concentrați asupra unor detalii adesea subtile.

Obiectele și animalele sunt prezente în mod clar în imagine. Trebuie doar să deschideți ambii ochi fără să vă pierdeți concentrarea. În funcție de numărul de elemente găsite, este posibil să vă evaluați concentrarea și acuitatea vizuală.

Soluția

Pentru a afla unde se aflau obiectele ascunse, vă oferim răspunsul în imagini. Dacă nu ați reușit să găsiți obiectele, vă vom evalua.

© Oanabi

 

Dacă ai reușit să găsești doar jumătate din obiectele ascunse, nu te descuraja! Această provocare este concepută în primul rând pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile vizuale și concentrarea.

Dacă ați reușit să găsiți toate obiectele, felicitări! Acest lucru demonstrează o acuitate vizuală puternică și capacitatea de a observa detaliile.

Dacă ați găsit majoritatea obiectelor, dar vă lipsesc câteva, sunteți pe drumul cel bun pentru a deveni un expert în percepția vizuală.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.