Início » ȘTIRI » Test IQ: Câte cercuri sunt în imagine? Este destul de confuz, dar îl veți găsi.

Test IQ: Câte cercuri sunt în imagine? Este destul de confuz, dar îl veți găsi.

Conteúdo

Există o relație strânsă între inteligența și viziunea ta. Acesta este unul dintre lucrurile pe care vom încerca să le demonstrăm cu acest test de IQ. Cu cât ochii tăi sunt mai conectați cu creierul, cu atât inteligența ta este mai mare. Fiți conștienți de faptul că această ghicitoare poate duce la confuzie, așa că fiți foarte atenți. De asemenea, nu uitați că mulți oameni au eșuat în această provocare. Ai fi tu unul dintre ei?

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă uitați cu atenție la imaginea de mai jos. Apoi, obiectivul tău este să găsești cercurile care sunt ascunse în imagine. Deoarece nu există o limită de timp, puteți să vă luați timpul necesar pentru a observa fiecare detaliu. Concentrează-te cât mai mult posibil pentru a-ți oferi cele mai mari șanse de reușită. Nu te lăsa influențat de distragerile exterioare în timp ce rezolvi acest puzzle vizual.

Credit foto: © Mambee

Răspuns: numărul de cercuri din această fotografie

La prima vedere, fotografia nu pare să aibă forme circulare. Se pare că arată doar cifre rectangulare. Cu toate acestea, dacă vă uitați cu atenție, există cercuri. În imagine sunt 24 de cercuri. Acestea sunt plasate între dreptunghiurile din imagine. Pentru a vă face o idee, uitați-vă la răspunsul de mai jos. Cercurile sunt colorate în albastru.

Credit foto: © Mambee

Ați reușit să găsiți cele 24 de cercuri?

Trecerea acestui test IQ arată că sunteți o persoană foarte inteligentă. Ochii funcționează bine și sunt în strânsă legătură cu creierul tău. De asemenea, este puțin probabil ca aceștia să fie influențați de simple iluzii. Pe de altă parte, dacă nu ați reușit, s-ar putea să se datoreze faptului că concentrarea dumneavoastră nu a fost optimă. De asemenea, este posibil să vă lipsească pregătirea. S-ar putea, de asemenea, ca vederea dumneavoastră să nu fi fost suficient de bună.

Descoperiți teste IQ interesante pe site-ul nostru

Dacă ai reușit să rezolvi ghicitoarea anterioară, nu ezita să-ți testezi limitele rezolvând alte provocări și mai complicate. De fapt, pe site-ul nostru sunt câteva dintre ele. În general, acestea tratează mai multe subiecte și teme. Puteți să vă ascuțiți mintea și să vă antrenați creierul pentru a vă obișnui cu acest tip de problemă. Invită-ți prietenii și familia să facă teste de IQ pentru a te distra într-un mod diferit.

Cristian Ciobanu
Scris de : Cristian Ciobanu
Editor web de mulți ani, Cristian Ciobanu stăpânește toate codurile web. El vă oferă descoperirile sale, preferatele sale și chiar și mici detalii de informare. Așa că fiți pe fază și urmăriți-l!